I TATA BI SINE! Dejvid i Viktorija Bekam se RAZVODE posle 20 godine, a glavni krivac je 15 godina mlađa ALBANSKA PEVAČICA! (FOTO)
Foto: Profimedia

SpajsicA BESNA

I TATA BI SINE! Dejvid i Viktorija Bekam se RAZVODE posle 20 godine, a glavni krivac je 15 godina mlađa ALBANSKA PEVAČICA! (FOTO)

Pop kultura -

Brak fudbalera Dejvida bekama i bivše članice grupe "Spice girls" Viktorije je u krizi, pišu strani mediji, a uzrok je 28-godišnja poznata pevačica Rita Ora.

Viktorija je navodno saznala je da je njen suprug oduševljen 15 godina mlađom pevačicom, a osim Dejvida, na Ritin šarm je pao i najstariji sin slavnog para Bruklin Bekam.

Najstariji naslednik Bekamovih i osam godina starija pevačica razmenjivali su poruke kada je njemu bilo tek 18 godina, a sada se ista stvar dogodila i sa tatom Dejvidom, prenosi "Closer",

.

foto: Profimedia

Viktorija je besna oko natpisa i činjenice da joj se brak ponovno našao na naslovnicama svetskih medija.

foto: Profimedia

Podsetimo, Viktorija i Dejvid će ove godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od najzanimljivijih parova javnosti, pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku, međutim par koji ima četvoro dece, sinove Bruklina, Romea, Kruza i ćerku Harper i dalje pokazuje kako uprkos medijskom životu koji vode, žive skladnim porodičnim životom.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track