KRISTINA RADENKOVIĆ UKRALA ŠOU TAKMIČARIMA: Pukao me je adrenalin! Ne znam odakle ono LUDILO NA BEOVIZIJI!
Foto: Printscreen RTS

voditeljka slagalice zvezda BEOVIZIJE

KRISTINA RADENKOVIĆ UKRALA ŠOU TAKMIČARIMA: Pukao me je adrenalin! Ne znam odakle ono LUDILO NA BEOVIZIJI!

Pop kultura -

Kristina Radenković našla se na meti tviteraša koji su komentarisali njeno ponašanje tokom dve polufinalne večeri Beovizije, koja se održala u velikom RTS studiju na Košutnjaku.

S obzirom na to da je voditeljka uvek objektivna i ozbiljna tokom vođenja "Slagalice", ovog puta malo se opustila, pa je bila veselija i zabavnija. To je na internetu izazvalo opštu pometnju, te su takmičari Beosonga u jednom trenutku pali u senku.

- Ova Radenković voditeljka liči na gospođicu Jeremić, mora da su montažeri opet krivi - napisao je na Tviteru jedan korisnik, koji je uporedio Kristinu sa suprugom Vuka Jeremića Natašom Jeremić.

foto: Marina Lopičić

Neki su čak insistirali da voditeljka mora biti u velikom finalu, koje se održava u nedelju.

- Gde je Kristina Radenković za finale, alo? - napisao je tviteraš, pa se drugi nadovezao na objavu.

- Baš hoću da napišem, ako Radenkovićka ne bude, da se protestuje ispred RTS.

Neki svoje simpatije prema voditeljki nisu krili, dok su drugi spekulisali da je ona vodila program pod dejstvom alkohola.

- Okej, počinje da mi se sviđa ova Kristina trol - objavila je jedna tviterašica, a druga je ostavila komentar: - Super mi je ova Kristina channeling Ab Fab alcohol delirium.

Pozvali smo Kristinu, koja kaže da je njeno "ludilo" došlo samo od sebe. - Mi smo sve vežbali. Vodila sam 2008. godine i Evroviziju u Beogradu, pa znam šta treba da rade voditelji iz grin-ruma. Odakle ono ludilo, ne znam, ipak sam ja glumica. Kad se upale kamere, pukne me andrenalin. Ništa nije bila improvizacija. Sve je odobreno i ništa nije urađeno bez znanja takmičara. Ima ljudi kojima se dopada kako sam vodila program, ali ja sam uživala ova dva dana - rekla je Kristina i dodala da nije bila pod dejstvom alkohola. - Pila sam samo vodu - završava voditeljka.

foto: Privatna Arhiva

Kurir/ M. Dejanović/ Foto: Printsreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track