JA KOČIM SVE! Glumica otkrila zašto se još uvek nije udala za Vujadina: Nema ko ih ne pritiska za svadbu, ali Mirka misli DRUGAČIJE!
Foto: Dragana Udovičić

NEMA ŠTA DA KRIJE

JA KOČIM SVE! Glumica otkrila zašto se još uvek nije udala za Vujadina: Nema ko ih ne pritiska za svadbu, ali Mirka misli DRUGAČIJE!

Pop kultura -

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već dugi niz godina žive u vanbračnoj zajednici. Tokom veze dobili su i troje dece. Međutim, glumica mladom fudbaleru još uvek nije izgovorila sudbonosno "da", a evo i zašto:

"S obzirom da su Vujadinovi saigrači vrlo često kod nas kući, oni pritiskaju za svadbu. Vujadin navija za svadbu, on voli slavlja. Ja sam taj problem koji koči u onom smislu da mi imamo jako malo odmora, onda gledamo da putujemo negde u tom periodu zato što je to jedina mogućnost da smo mi 24 časa posvećeni jedni drugima", objasnila je Mirka.

foto: Marina Lopičić

Inače, o poklonima za 8. mart i ne razmišlja.

"Ja obično za sve te datume radim, tada nismo zajedno. Nije mi to palo na pamet, mogla bih malo da ga čačnem da vidim šta će da se desi. Ako ništa drugo buket cveća bi bio lep, što sam starija te neke sitne stvari su mi značajnije", ističe ona.

Glumicu mnogi pamte kao Janju iz poznate serije "Ljubav navika panika". Danas, ona sama voli da pogleda koju epizodu i priseti se nekih minulih dana.

"Ljubav navika panika je serija koju ja volim da pogledam, jer posle toliko godina pronalazim neke fore koje tada nisam primetila. Ljudi koji su igrali u toj seriji su meni kao porodica. Nisam ozbiljno shvatala koliko je to veliki projekat", bila je iskrena Mirka.

Takođe, ona ističe da zaista nema naviku da kontroliše Vujadina, te da mu ni u telefon ne gleda, ma šta se pričalo.

"Ne. Ja sam vrlo disciplinovana. Ja sam sebi rekla da nema potrebe da se bilo šta proverava, jer uvek možeš nešto da nađeš. Stalno smo u frci, rastrzani smo da imamo karijeru i zaradimo novac i onda još taj dodatni stres šta je neko poslao, da li je lajkovao... Ako se uradi nešto veliko to ne može da se sakrije, mi smo javne ličnosti, tu ste vi novinari koji to volite. Tako da ako ja ne saznam, saznaćete vi", našalila je Mirka.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track