POTRAGA ZA BLAGOM CARA LAZARA: Prva klapa Ključa, srpskog akcionog trilera prepunog ubistava, strasti i obrta!
Foto: Kurir

snima se

POTRAGA ZA BLAGOM CARA LAZARA: Prva klapa Ključa, srpskog akcionog trilera prepunog ubistava, strasti i obrta!

Pop kultura -

Prva klapa filma "Ključ", akcionog trilera koji će pomutiti um gledaocima, "pada" u petak u Zemunu, u 12 sati kod Stare kapetanije! Film prepun erotike, epidemije ubistava, akcije i misterije, će nas uvesti u mrak kriminala, sukoba i obračuna mafije, crkve i ostalih društvenih autoriteta. Potraga za blagom Cara Lazara će opasati sve likove i doneti neverovatne obrte, sve to uz mnogo krvi i žrtava koje će biti upletene u radnju.

U filmu “Ključ”, Jelica Kovačević igra Nataliju, novinarku koja radi na slučajevima ubistava koja će se nizati kao epidemija. Ona će zakoračiti duboko u istragu jer je spremna da potpuno uđe u sistem egzekutora.

Džek Dimič
Džek Dimič foto: Promo

- Natalija je nova heroina današnjice u potrazi za skrivenom istinom žestoke i surove realnosti, kaže Jelica Kovačević. - Natalija jeste svedok vremena u kome živimo. Setite se novinara koji su svoj život okončali zbog intenzivne unutrašnje misije da “misterije” iznesu na videlo dana - dodaje Kovačevićeva.

Velika glumačka imena igraće u "Ključu": Aleksandar Berček, Radivoje Raša Bukvić, Sonja Kolačarić, Branimir Bane Popović, Džek Dimič, Tihomir Stanić, Rastko Janković, Lazar Đukić, Milica Stefanović, Aleksandar Lazić, Isidora Gradjanin i drugi.

Jelica Kovačević
Jelica Kovačević foto: Kurir

U Beograd će u petak direktno iz Holivuda doleteti i naš proslavljeni glumac Džek Dimič, koji u filmu ima ulogu katoličkog kardinala Radndaza. Masker je Marijana Golubović. Režija Marko Sopić, a scenario Miladin Sevarije i Bojana Đoković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track