Najnovije vesti

VEČE NAJLEPŠIH SEVDALINKI U SAVA CENTRU: Uživajte uz neke od najboljih pevača sevdalinki iz cele bivše Jugoslavije
Foto: Ahmt Bajrić

VEČE NAJLEPŠIH SEVDALINKI U SAVA CENTRU: Uživajte uz neke od najboljih pevača sevdalinki iz cele bivše Jugoslavije

Pop kultura

Na sceni Sava centra u sredu, 3. aprila, od 20 sati publika će uživati u sevdahu i najlepšim sevdalinkama, koje će izvoditi neki od najboljih pevača sevdalinki iz cele bivše Jugoslavije. Publiku će pesmom u sevdah odvesti: Vesna Zmijanac, Neda Ukraden, Merima Njegomir, Halid Muslimović, Saša Kapor, Nikolina Kovač, Ramiza Milkunić, Ringo Hamidović, Azra Husarkić, Esad Merulić, Jasmin Hasić, Dragan Račić, Hamza Šantić i mnogi drugi.

foto: Ahmt Bajrić

Sjajne pevače će pratiti orkestar pod rukovodstvom prof. Dejana Milkunića, a ceo doživljaj će upotpuniti i divni glasovi devojaka hora „Iskre“. Program će voditi Dragana Katić i Dino Kalesić, a vizuelni doživljaj će obogatiti i folklorni sastavi „Stevan Štrbac“ i „Gdofa“, koji će izvoditi igre iz Tuzlanskog kantona.

foto: Ahmt Bajrić

Poznate sevdalinke poput: „Čudna jada od Mostara grada“, „Srdo moja“, „Moj dilbere“, „Višegrade grade“, „Kraj tanana šadrvana“, „Mene majka jednu ima“, samo su neke od pesama koje će ispuniti više od dva sata programa tokom večeri najlepših ljubavnih pesama koje očaravaju svojom lepotom, otmenošću i snažnim emocijama.

Karte za veče najlepših sevdalinki su u prodaji na biletarnici Sava Centra, a zavisno od mesta sedenja cena karte je od 1.200 do 2.800 dinara.

(Promo - tekst / Foto:Ahmt Bajrić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...