HOLIVUDKI GLUMAC NA PREMIJERI DRŽAVNOG SLUŽBENIKA: Džek Dimič rendgenolog u srpskom trileru!
Foto: Promo

rado dolazi u srbiju

HOLIVUDKI GLUMAC NA PREMIJERI DRŽAVNOG SLUŽBENIKA: Džek Dimič rendgenolog u srpskom trileru!

Pop kultura -

Srpsko-američki glumac Džek Dimič (Jack Dimich) koji je u SAD poznat po ulogama u čuvenim serijama CSI, Low and order, Casle, Lillyhamer, Sopranos aktivno učestvuje u istragama koje državna bezbednost sprovodi u novoj srpskoj krimi-seriji “Državni službenik”! Dimič se na premijeri "Službenika" pojavio sa našom poznatom glumicom Jelicom Kovačević, sa kojom glumi i u zajedno u filmu "Ključ i Ruhlar", u srpsko-turskoj koprodukciji.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Nakon serije "Besa" stiže novo akciono ostvarenje Superstar TV kanala "Državni službenik", koja će se odvažiti da prikaže rad tajnih službi. Uzbudljiva priča o tajnim agentima na SuperStar TV držaće vas svake nedelje prikovanima za male ekrane! Prvu epizodu, pre televizijske premijere, imali su prilike da pogledali novinari u društvu autora producenta Predraga Gage Antonijevića, kao i glavnih glumaca Milana Marića, Ljubomira Bulajića, Marte Bjelice i Tihomira Stanića, koji su nakon projekcije pozdravljeni ovacijama.

foto: Promo

Dvehiljadedevete godine, Dimičev film “U ime sina”, koji je pobedio na 23 festivala nominovan je za oskara u kategoriji kratkog igranog filma. Nakon što je diplomirao 2001. godine na Lee Strasberg Institutu u Njujorku, Dimič je u svojoj internacionalnoj karijeri odigrao više od 80 uloga na četiri jezika i na četiri različita dijalekta. Upravo je završio američku seriju The Outpost za HBO koja se snima u Beogradu. U aprilu se vraća za Beograd da snima film Ključ.

Najavljen je u sledecoj sezoni popularne serije Vojna akademija koju snima u junu.

foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track