DAVIO ME JE, VUKAO NIZ STEPENICE, GOLU KUPAO U STAKLU! Amber je mislila je će se Džoni Dep promeniti, a on je tuži ZA 50 MILIONA $ zbog klevete?!
Foto: Profimedia

JEZIVO

DAVIO ME JE, VUKAO NIZ STEPENICE, GOLU KUPAO U STAKLU! Amber je mislila je će se Džoni Dep promeniti, a on je tuži ZA 50 MILIONA $ zbog klevete?!

Pop kultura -

Tokom kratkotrajnog braka, Amber Herd navodno je pretrpela jezivo maltretiranje od strane Džonija Depa, koji je sada zbog iznesenih detalja tuži za 50 miliona dolara - za klevetu. Pakleni rastanak podigao je ogromnu prašinu, posebno onda kada su u javnost dospele fotografije glumičinog modrog lica. Dep i danas tvrdi da je sve laž.

Amber je u decembru 2018. napisala izjavu u kojoj ističe da je bila žrtva porodičnog nasilja, ali nije navela ime svog zlostavljača. Džoni je taj njen potez opisao kao "vešto smišljenu prevaru".

foto: Profimedia

Sada, Amber tvrdi da je Džoni navodno imao običaj da "postane potpuno druga osoba, često nasilna i nestabilna", tokom njihovog zajedničkog života. U sudskim dokumentima, ona Džonija naziva "monstrumom".

"Džoni se često ne bi sećao svog nenormalnog i nasilnog ponašanja nakon što se otrezni od alkohola i ostalih supstanci. Verovala sam u njegova obećanja da će se promeniti jer sam ga volela. Pogrešila sam", piše u njenim dokumentima.

Još jedan navodni napad desio se kada su putovali u Australiju:

"Te noći, Džoni me je bacio na sto za ping-pong, koji se od siline udarca slomio. Bacao je flaše kroz staklena vrata, slomio ih i svuda po podu je ostalo staklo. Zatim je zgrabio za telo i spavaćicu. Pocepao mi je i skinuo spavaćicu u jednom momentu. Bila sam gola i bosa, prekrivena alkoholom i staklom... U jednom od najstrašnijih momenata tokom tog trodnevnog putovanja, Džoni me je zgrabio za vrat i prilepio za kuhinjski šank. Borila sam se da se pridignem, ali ruke i noge su mi se uporno klizale po prosutom alkoholu i staklu koje mi je seklo kožu na rukama i nogama. Uplašena za svoj život, rekla sam Džoniju: 'Povređuješ me i sečeš mi kožu', što je on potpuno ignorisao i nastavio da me udara."

U drugom navodnom napadu, Amber je opisala let avionom od Bostona do Los Anđelesa, kada je Džoni saznao da je snimala ljubavnu scenu sa kolegom Džejmsom Frankom:

"Umesto da odreagujem na njegovo nasilno ponašanje, jednostavno sam promenila sedište. To ga nije zaustavilo. Gurnuo je stolicu na mene dok sam prolazila, i vikao ime - Džejms Franko".

Kako se u dokumentima navodi, Džoni se kasnije izvinio SMS porukom gde je napisao:

"Ponovo sam postiđen i kajem se. Žao mi je. Zaista ne znam zašto se to desilo. Ali neće se ponoviti".

Takođe, navela je i da ju je jednom "snažno ošamario, vukao za kosu niz stepenice, preko kancelarije, kuhinje, spavaće, do gostinjske sobe". Tada mu je rekla da će da ga ostavi i pozove policiju ako joj se još jednom približi, ali da je on na to odgovorio tako što joj je seo na glavu.

U odgovoru Depovog advokata Adama Valdmana stoji da se on svojski trudi da pronađe dokaze koji će skinuti ljagu sa Džonijevog imena.

foto: Profimedia

Podsetimo, par se venčao 2015. godine, a u maju 2016. Amber je tražila zabranu prilaska za Džonija zbog porodičnog nasilja. On je uvek demantovao sve njene optužbe.

foto: Prodimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track