Najnovije vesti

BOJAN PERIĆ ZBOG BALETA NE MOŽE DA DIPLOMIRA! Glumac ispričao svoj najveći BLAM!
Foto: Dragan Kadić

Otkrivamo

BOJAN PERIĆ ZBOG BALETA NE MOŽE DA DIPLOMIRA! Glumac ispričao svoj najveći BLAM!

Pop kultura

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Bojan Perić konačno je priznao da nije završio glumu. Zvezda serije "Vojna akademija" odigrao i svoju diplomsku predstavu, ali od diplome ga deli još samo ispit baleta s treće godine studija.


"Odbranio sam diplomski ispit, ali mi je ostalo da položim pokret i balet. Ispit je s treće godine", rekao je glumac gostujući u jednoj emisiji, pa slegao ramenima.

 

foto: Zorana Jevtić

On je po sopstvenom priznanju jedva položio i narodne igre s prve godine.

 

"Nema ništa jednostavnije od užičkog kola. Uspeo sam na kolegijumu da padnem preko sopstvenih nogu i prospem se koliko sam dug. Ustao sam i okrenuo se prema profesorki i rekao - ovo je za šest. Nemam pojma da igram. Ostao mi je moderni balet". otkrio je Bojan, koji je stekao popularnost ulogom Danijela Stošića u seriji i filmu "Vojna akademija".

 

foto: Zorana Jevtić

Više od 11 godina on je s roditeljima živeo u Solunu, gde je završio i srednju školu. Glumu je studirao u klasi s Hanom Selimović.


"Prvi razred osnovne škole završio sam u Beogradu i istog leta smo se preselili za Solun. Tamo sam nastavio školovanje i za tri meseca progovorio grčki i engleski. Kad si dete, sve je mnogo lakše. Naučio sam engleski i grčki", ispričao je glumac.

 

foto: Damir Dervišagić

Mnogi slavni glumci nisu nikad završili glumu - od Milene Dravić, pa do Nikole Đurička, koji je, po sopstvenom priznanju, zapeo na trećoj godini. Sjajni glumci bez škole su i Pavle Vuisić (novinar Radio Beograda), Miodrag Petrović Čkalja (veterina), Živojin Žika Milenković (književnost) i Radmila Savićević.


Bojana Perića uskoro očekuje snimanje i pete sezone "Vojne akademije", čiji scenarista je Željko Hubač.

 

foto: Profimedia

Fan "Igre prestola" 

 

Seriju zavoleo zbog devojke

 

Bojan Perić je fan i serije "Igra prestola", čija osma sezona se trenutno emituje na kanalu HBO. Glumac je s najvećim fanovima iz Srbije pratio prošle nedelje prikazivanje prve epizode u bioskopu.


"Seriju sam zavoleo zbog devojke. Posle sam nastavio da gledam", kratko je prokomentarisao glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on

Kurir/Foto: Dragan Kadić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...