PRIVATNA ŽURKA NA BALIJU ODNELA ŽIVOT POZNATOM DI-DŽEJU: Zadobio fatalne povrede spasavajući prijateljicu!
Foto: Pritnscreen Instagram

tuga

PRIVATNA ŽURKA NA BALIJU ODNELA ŽIVOT POZNATOM DI-DŽEJU: Zadobio fatalne povrede spasavajući prijateljicu!

Pop kultura -

Adam Skaj poginuo je na Baliju pokušavajući da pomogne svojoj saradnici sa kojom je bio na privatnoj žurki. Di-džej je pronađen u beživotnom stanju u bazenu punom krvi oko 10 časova u subotu, 4. maja.

Adam Nit, poznatiji kao Adam Skaj zadobio je fatalne povrede zbog kojih je tragično izgubio život, a ovu vest potvrdila je i porodica na njegovom Instagram profilu koja je zamolila za razumevanje u ovom teškom trenutku.

Detektivi su uvereni da je Nit žurio u susedno dvorište kako bi joj pomogao, a tom prilikom je "prošao" kroz staklo na vratima da bi ušao u kuću, te je zadobio brojne posekotine na ruci zbog kojih je iskrvario na smrt.

Policija je navela da je alkohol bio umešan. Prema rečima očevica njegova saradnica, Ruskinja Zoja Lukiančeva, okliznula se sa terase i pala četiri metra dalje od bazena na kojem je bila privatna žurka, te slomila nogu.

Zaposleni u rizortu šokirani su vešću, a svi tvrde da je bio izuzetno ljubazan prema njima. Adam je nedavno bio u Singapuru, a prošle godine se našao na trećem mestu liste najboljih di-džejeva u Aziji.

Ovim tragičnim povodom oglasila se i porodica preminulog di džeja na njegovom Instagram profilu pa potvrdila tragičnu vest.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track