VENČANJE ZA KOJIM ZEMUNCI PLAČU NA SAV GLAS: Čovek čiji glas vredi milijardu dolara venčao se na SPEKTAKULARAN NAČIN! KIČ ILI HIT PROSUDITE SAMI! (FOTO)
Foto: Printscreen Tviter

originalno

VENČANJE ZA KOJIM ZEMUNCI PLAČU NA SAV GLAS: Čovek čiji glas vredi milijardu dolara venčao se na SPEKTAKULARAN NAČIN! KIČ ILI HIT PROSUDITE SAMI! (FOTO)

Pop kultura -

Rori Grejam venčao se na nesvakidašnji način, a dres kod bile su trenerke i patike. Lanci i kajle oko vrata nedvosmisleno su podsetili na stil devedesetih, a pevač je ponosno pozirao sa svojom izabranicom. Fotke su obišle ceo svet, a ova svadba je postala potpuni hit. Čovek čija boja glasa vredi milijardu dolara se venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom Beti Roui, a za fotografijama sa venčanja plaču i naši dragi Zemunci.

Naime, pevač je pre nekoliko godina je nastupao i u Srbiji na jednom muzičkom festivalu, a ponosni je vlasnik hita "Human" i poznatiji je kao Rag n Boun. Rori i Beti su napravili malu, ali fantastičnu ceremoniju venčanja u Istočnom Saseksu sa nekoliko bliskih prijatelja.

Nekonvencionalno venčanje u svakom smislu te reči. Rori, Beti i ostatak gostiju su u trenerkama i patikama. Naravno, muzičar je upotpunio izgled zlatnom kajlom i znakom poznatog brenda automobila koji mu visi na debelom lancu.

Fanovi su oduševljeni kako su Rori i Beti ostali verni svom sebi i životnom stilu, a fotke su se brzo proširile celim svetom.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track