150 GODINA STAROPRAMENA: Staropramen na Street food festivalu nastavlja da niže nezaboravne momente
Foto: Promo

150 GODINA STAROPRAMENA: Staropramen na Street food festivalu nastavlja da niže nezaboravne momente

Pop kultura -

Po ugledu na svetske Street Food Festivale, svi ljubitelji dobre ulične hrane doživeli su jedinstveno gastronomsko iskustvo u srcu Beograda, a Staropramen je u dobroj atmosferi, uz nastup IrieFM-a proslavio veliki jubilej - 150 godina najbolje praške priče.

foto: Promo

Tašmajdanski park će do nedelje 12. maja biti mesto dobre zabave, jedinstvenih ukusa najrazličitijih kuhinja – od američke, azijske, do meksičke, libanske, italijanske, kineske, a sve to uz Staropramen pivo. Jedinstvena gastro-zona u centru grada, uz oko 15 izlagača najkvalitetnije hrane, kulinarske radionice, centralni muzički program i veliki broj aktivacija, dostupna je svim mladim, urbanim Beograđanima, turistima, rekreativcima kojima je Taš glavna gradska oaza, kao i porodicama koje vole druženje na otvorenom.

foto: Promo

Tašmajdanski park pravo je mesto za podsetnik o važnosti reciklaže i brige prema okolini. Tako je veliku pažnju posetilaca izazvala haljina neobičnog materijala koju je u sklopu kampanje „Reciklirajte i Vi“ kreirala mlada kreatorka Milica Marinković. Plastične čaše i limenke iskorišćene su kao originalan materijal od koga je napravljen odevni predmet, a ovim nesvakidašnjim prizorom Apatinska pivara je još jednom ukazala na važnost reciklaže.

foto: Promo

Staropramen je već 150 godina deo nezaboravnih trenutaka ljubitelja piva, a u godini jubileja podrškom Street Food Festivalu nastavio je dobar niz. Pored mnogih posetilaca slavljenik je ugostio i novinare, a festivalsku atmosferu nisu propustili ni influenseri Ivana Radovanović (Mogu ja to sama) i Igor Stanković (Izorgor), koji su na Staropramen štandu stvarali neke svoje priče.

foto: Promo

U bogatoj ponudi Street Food Festivala, Staropramen je po ko zna koji put pokazao zašto neodoljivo ide uz različite vrste kobasica iz menija čuvenog Wurst Platz-a, a uz kvalitetne priče koje se uvek pletu uz njega, potvrdio je da je simbol trenutaka koje želimo da sačuvamo.

foto: Promo

Tako je obeleženo 150 godina trenutaka koji se pamte. Uz Staropramen, novi tek treba da nastanu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track