KARDI BI ŠOKIRALA: Ne smem da nastupam ali hoću pare! Podvrgla se liposukciji
Foto: Profimedia

Smejali joj se

KARDI BI ŠOKIRALA: Ne smem da nastupam ali hoću pare! Podvrgla se liposukciji

Pop kultura -

Kardi Bi je pre devet meseci rodila ćerku, a odmah nakon toga otišla je pod nož. Kontroverzna pevačica sredila je grudi, ali to nije jedina operacija kojoj se podvrgla.

Kako bi izgubila kilograme koje je nabacila tokom trudnoće i posle porođaja, Kardi se podvrgla liposukciji. To je priznala na nedavno održanom muzičkom festivalu Bil strit. Dejli mejl prenosi da je pevačica na festivalu obukla crveni kombinezon, ali da se usporeno kretala.

"Imam vesti za sve vas. Ne bi trebalo da nastupam. Ako se previše pomeram, zeznuću liposukciju. Ipak, nastupaću jer želim novac", poručila je reperka kojoj se publika smejala zbog izjave.

foto: profimedia

Inače, Kardi je već ranije pričala na temu svoje kilaže i tada je otkrila da je zapala u depresiju jer je teško gubila kilograme.

"Bila sam luda nakon što sam se porodila. Radila sam sve kako bih izgubila višak kilograma nakon trudnoće. Pila sam čaj kako bih obuzdala apetit. Ipak, ne želim da budem ni premršava", pričala je ranije pevačica. Inače, hip-hoperka se tajno udala prošle godine nekoliko meseci pre porođaja za svog dečka Ofseta, ali su brzo raskinuli.

Podsetimo, Kardi, koja je jedna od najuspešnijih reperki na svetskoj sceni, poznata je podjednako i po svom privatnom životu. Ona je kao tinejdžerka bila striptizeta "jer nije imala para za hranu", a priznala i da je drogirala muškarce i potkradala ih!

foto: Profimedia

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track