KIM SE POŽALILA ANI VINTUR: Od korseta ne mogu da sedim!
Foto: Profimedia

Nije joj lako

KIM SE POŽALILA ANI VINTUR: Od korseta ne mogu da sedim!

Pop kultura -

Kim Kardašijan je pre nekoliko dana iznenadila svet odevnom kombinacijom na Met gali, kada su u prvi plan izbile njene grudi i neverovatno tanak struk.

Najpoznatija starleta na svetu na crvenom tepihu prošetala je veoma usku haljinu sa korsetom, a fotke i snimci preplavili su društvene mreže i postali predmet debate. Fanovi su polemisali o tome da li je Kim izvadila rebra kako bi imala uzak struk i izazvali pravu buru.

foto: Profimedia

"Ana, ako ne sednem u toku večeri, sad znaš zašto. Hodaću okolo, družiću se, ali ne mogu da sedim", čula se Kardašijanova na snimku sa rečima koje je uputila Ani Vintur, organizatorki događaja.

Inače, zbog provokativne haljine noć pre Met gale rijaliti zvezda morala je da vežba pravilno disanje. Kim je izjavila i da je morala da bude na strogoj dijeti kako bi imala perfektan izgled.

foto: Profimedia

Podsetimo, ovo nije prvi put da starleta frapira svet svojom pojavom ili izjavama. Ona je više puta izazivala kritike i nezadovoljstvo kad je u pitanju vaspitanje dece.

Kim je jednom prilikom svojoj ćerki i sestričinama kupila brendirane tašne, što je razbesnelo javnost, a slično je bilo i kada je njena petogodišnja ćerka Nort u maminim štiklama nosila mlađu sestru.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track