Najnovije vesti

KLADIONICE DAJU LOŠE ŠANSE SRBIJE NA EVROSONGU! Nevena: Ne verujem u vaše prognoze! (FOTO)
Foto: Printscreen RTS

NE PIŠE NAM SE DOBRO

KLADIONICE DAJU LOŠE ŠANSE SRBIJE NA EVROSONGU! Nevena: Ne verujem u vaše prognoze! (FOTO)

Pop kultura

Prvo polufinalno veče Evrosonga, koji se održava u Izraelu, startuje večeras, a naša predstavnica Nevena Božović nastupiće pod rednim brojem devet.

foto: Nemanja Nikolić

Mi smo pogledali kvote najpre u beogradskim kladionicama i, sudeći po njima, Nevena nema šanse da uđe u finale, a prognoze nisu sjajne ni u svetskim kladionicama. Ipak, Božovićevu to ne zabrinjava.

foto: Printscreen

- Mislim da samo lično zadovoljstvo može da me dovede do rezultata. Neću razočarati ljude, a sve ostalo što bih rekla bilo bi neskromno. Ne verujem u kladionice, jer se često dešavalo da one pogreše - rekla je Nevena pred put u Izrael.

foto: Instagram screenshot

Na 64. po redu popularnom muzičkom takmičenju talentovana pevačica predstaviće se s pesmom "Kruna", a osim redovnih proba koje ima, Nevena uživa u čarima ove države, i to sa suprugom, pilotom Nikolom.

foto: Instagram

Najveći favorit za pobedu ove godine je Holandija s kvotom 3,30, a odmah iza nje su Švedska, Francuska, Rusija i Azerbejdžan. Ni naše komšije nisu bolje sreće, a jedino se Makedonija, tačnije Tamara Todevska s pesmom "Proud", malo ističe i na listama zauzima 15. mesto s kvotom 100.

To je odlično ako je uporedimo sa Crnom Gorom, koja se nalazi poslednja na listi s kvotom 350, a Srbija je na 22. mestu sa kvotom 150. Rumunija, Mađarska i Hrvatska su nekoliko mesta ispod nas, pa je samim tim i kvota veća.

foto: Printscreen

Naše kladionice ne veruju mnogo ni u to da će Srbija pobediti u prvom polufinalu, jer je kvota 17.

foto: Printscreen

Takođe, od komšijskih zemalja šansu za prvih 10 jedino ima Makedonija, s kvotom 1,40, dok je Nevena iza nje sa kvotom 7.

foto: Printscreen

Mnogo šanse nemamo ni da se plasiramo kao najbolje plasirana balkanska država - zauzimamo treće mesto s kvotom 6, odmah ispod Grčke i Makedonije.

 


Tijana prava tetka
Čuva Tamarinu ćerku

Da je tetka samo jedna, pokazala je i Tijana Dapčević, koja je preuzela brige o sestričini Hani, Tamarinoj ćerki, koja je u Izraelu, gde se priprema za Evroviziju. Da naša pevačica uživa u društvu devojčice, pokazuje svaki dan na društvenim mrežama, a fotka koja je posebno ganula njene pratioce, ali i njenu sestru jeste ona na kojoj Tijana pozira sa sinom Vukom i Hanom.
- Oni su moja Evrovizija. I u četvrtak (a bome i u subotu u finalu) svi zajedno smo uz mamu, sestru i tetku Tamaru Todevsku ispred TV - napisala je Tijana.

Kvote za pobednika Evrovizije

Holandija - 3,30
Švedska - 4,50
Francuska - 6,50
Makedonija - 100
Srbija - 150
Rumunija - 250
Mađarska - 250
Hrvatska - 300
Crna Gora - 350

 

Kvote za top 10 - region

Makedonija - 1,40
Srbija - 7
Rumunija - 20
Hrvatska - 25

 

Najbolje plasirane balkanske države

Grčka - 1,50
Makedonija - 5
Srbija - 6
Slovenija - 7
Rumunija - 30
Hrvatska - 40
Crna Gora - 40

 

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...