JELISAVETA ORAŠANIN PROGOVORILA O RIZIČNOJ TRUDNOĆI I POROĐAJU: Otkrivajući detalje o porođaju, upozorila je žene na VAŽNU STVAR! Evo ko je bio uz nju dok se porađala!
Foto: Marina Lopičić

roditeljstvo

JELISAVETA ORAŠANIN PROGOVORILA O RIZIČNOJ TRUDNOĆI I POROĐAJU: Otkrivajući detalje o porođaju, upozorila je žene na VAŽNU STVAR! Evo ko je bio uz nju dok se porađala!

Pop kultura -

Tri meseca nakon porođaja Jelisaveta Orašanin je ispričala sve o svojoj rizičnoj trudnoći, pa apelovala na žene da ne odustaju jer je majčinstvo vredno svih muka.

"Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Na žalost testovi kod nas veoma su skupi, tako da se kod nas rade tek nakon što žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih prenela poruku ženama da ne odustaju", kaže glumica.

foto: Printscreen Instagram

Jelisaveta se priseća da je tek posle nekoliko sati od porođaja shvatila koliko je istinski srećna dok je držala svoju ćerkicu u rukama.

- Moj porođaj je dugo trajao, bila sam veoma iscrpljena i umorna kada se ona rodila i sećam se da sam samo pomislila kako je slatka. Verujem da će se svaka žena složiti da tek nekoliko sati nakon rođenja deteta postanete svesni svega, odnosno tek kada dođe do fizičkog kontakta i kad uzmete bebu u naručje. Mislim da je meni trebalo nekih desetak sati dok nisam osetila tu sreću - ispirčala je Jelisaveta u inetrvjuu za magazin "Stori".

- Mama i sestra su bile uz mene. U Americi je sistem takav da bilo ko može da bude sa vama na porođaju. Takođe, u porodilištu beba je sve vreme sa vama, ali i članovi porodice - ispričala je glumica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track