ONI SU NAS PREDSTAVLJALI NA EVROSONGU, A SAD GOVORE O ŠANSAMA NEVENE BOŽOVIĆ! Evrovizija im nikad GORA, a ovo su glavni ADUTI naše predstavnice i nije samo GLAS i PESMA
Foto: Printscreen

Finale u subotu

ONI SU NAS PREDSTAVLJALI NA EVROSONGU, A SAD GOVORE O ŠANSAMA NEVENE BOŽOVIĆ! Evrovizija im nikad GORA, a ovo su glavni ADUTI naše predstavnice i nije samo GLAS i PESMA

Pop kultura -

Srpska predstavnica na Evrosongu Nevena Božović ima solidne šanse za pobedu u Izraelu u finalnoj večeri u subotu uveče. Oni ističu da je Nevenin adut upravo neprovokativan nastup, svedenost i autentičnost.

Ovogodišnju Evroviziju obeležili su mnogi kontroverzni nastupi puni buke, specijalnih efekata, ali i neverovatnih kostima, a prošlogodišnji srpski predstavnik Sanja Ilić smatra da je jedan od Neveninih aduta upravo klasičan nastup.

- Ova Evrovizija mi se nimalo ne dopada i mislim da je Neveni veliki adut što je slatka, dobro peva i ima dobar nastup. Niko ne može sa sigurnošću da kaže šta će Nevena uraditi u finalu, tu odlučuje geopolitička varijanta i koliko ćemo bodova dobiti od susednih zemalja. Ranije je bio slučaj da su nam susedi uvek davali maksimalan broj poena, ali se to promenilo. Nama se prošle godine desilo da smo od stručnog žirija nekih komšija dobili nula poena, i nadam se da će to prestati i da neće biti slučaj sa Nevenom - kaže Sanja Ilić.

foto: Profimedia, Dragan Kadić

Jedina srpska pobednica na Evroviziji Marija Šerifović verovala je u Nevenu Božović , ali joj je teško da predviđa ishod u finalu.

Drago mi je što je Nevena prošla, kao što sam i pretpostavila da hoće. Smatram da je prolazak u finale po ovakvim propozicijama i pravilima veliki uspeh. Ne samo za Nevenu nego za sve. Ona je sjajan interpretator i znam da nas neće osramotiti - kaže Marija, i tvrdi da nije moguće predvideti pobednika jer na to utiče više faktora: - O pobedi, odnosno prognozama ko će biti pobednik, nezahvalno je pričati jer je potrebno da se poklope mnoge kockice koje nemaju samo veze s pesmom i izvođenjem - objašnjava Šerifovićeva.

foto: Printscreen

Jelena Tomašević takođe ističe da je zadovoljna izdanjem Nevene Božović i da veruje u dobar plasman Srbije u finalu Evrovizije.

- Pogledala sam Nevenin nastup i mogu reći da sam ponosna na nju. Samouverena je na bini, besprekorno peva, prelepa je i ima jednostavan, ali autentičan nastup. Mislim da će odlično proći u finalu. Svim srcem sam uz nju - kaže Jelena Tomašević.

foto: Ana Paunković

I Tijana Bogićević je zadovoljna.

- Sve u vezi s nastupom Srbije ove godine je odlično i ide u prilog pesmi. Navijamo za Nevenu!

Srećni smo zbog ulaska u finale i što ćemo još jednom pevati za vas i predstaviti se u velikom finalu Pesme Evrovizije. Verujem da ćete biti sa nama u subotu u velikom finalu - poručila je Nevena pred finale koje se održava sutra uveče, a više njenih slika sa nastupa u polufinalnoj večeri, kao i kakvi su komentari okolnih zemalja na njen nastup pogledajte u galeriji.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track