O BESPUĆIMA EMOCIJA, RASKOLU I NEMOGUĆNOSTI OPSTANKA LJUBAVI: Džek Dimič i Jelica Kovačević u spotu Rok benda Vrane kamene
Foto: Nemanja Obradović

O BESPUĆIMA EMOCIJA, RASKOLU I NEMOGUĆNOSTI OPSTANKA LJUBAVI: Džek Dimič i Jelica Kovačević u spotu Rok benda Vrane kamene

Pop kultura -

Radnja spota prati dve paralelne priče dva para u ljubavnom odnosu

Priča o velikim ljubavima kojima ni vreme ne može izbrisati, fabula je novog spota grupe "Vrane kamene" u kojem glavne uloge igraju glumci Džek Dimič, Jelica Kovačević i Ivana Panzalović, kao i frontmanu grupe Aleksandru Pejčiću .

Jelica Kovačević
Jelica Kovačević foto: Privatna Arhiva

Radnja spota prati dve paralelne priče dva para u ljubavnom odnosu. Balada “Bezdan” kako nosi naziv pesme, tako i glumačka emocija donosi fantastičnu emociju bespuća, ljudskih raskola i nemogućnosti opstanka ljubavi koje ostaju zakopane.

Džek Dimič
Džek Dimič foto: Privatna Arhiva

Kako je snimanje teklo a čuli smo da su spot snimali po kiši koja je ne zaustavljivo lila i bili potpuno mokri “do gole koze”, ali sve u korist umetnosti , posveceno i do kraja, jer ne postoje prepreke za nešto što niče iz duše.

foto: Nemanja Obradović

Kažu da im je kiša izašla u susret jer je dodatno pospešila atmosferu u spotu jer je donela baš to što im je trebalo. Priča se da će ova balada “Bezdan” napraviti rok ludilo i da će ostaviti sve na kolenima.

(Kurir.rs)

Pogledajte spot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track