Najnovije vesti

EVO KAKO JE OD DILERA POSTAO MILIJARDER! Džej-Zi spava na parama!
Foto: Profimedia

Za njega nema zime

EVO KAKO JE OD DILERA POSTAO MILIJARDER! Džej-Zi spava na parama!

Pop kultura

Džej Zi proglašen je za prvog hip-hop milijardera na svetu, jer je Forbs njegovo bogatstvo procenio na više od milijardu dolara.

Džej Zi ima 75 miliona dolara zarade od muzičkih kataloga, a ima i svoj muzički server "Tidal", koji mu donosi prihode od 100 miliona dolara. Dobitnik 22 Gremija ima i nekretnine u vrednosti od 270 miliona dolara, kao i umetnine, među kojima je najviše Pikasovih slika procenjeno na 70 miliona dolara.

foto: Profimedia

Takođe, Džej Zi kojem je pravo ime Šon Karter, pokrenuo je i dve marke alkoholnih pića koje mu donose basnoslovnu zaradu. Čak 400 miliona dolara dobija od prometa alkohola.

Popularni reper iz Bruklina, koji se 2008. godine venčao sa pop zvezdom Bijonse, godinu dana pre sudbonosnog "da" pokrenuo je liniju odeće koja mu je dosad donela 204 miliona dolara, a deonice na berzi 70 miliona.

foto: Profimedia

Četrdesetdevetogodišnji producent je pre više od 20 godina pokrenuo svoju izdavačku kuću "Rok-a-fela rekords", kada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom. Oko 500 miliona dolara dobija od pretplate korisnika, a na svoje ime poseduje i kompaniju "Rok nejšn" vrednu 75 miliona dolara.

Pre nego što je 1996. godine počeo da se bavi muzikom, muž slavne pevačice Bijonse bio je diler droge.

foto: Beta Ap

Kurir.rs/M. T/ Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...