GLUMICA RODILA ĆERKU SA 54 GODINE 15 GODINA MLAĐEM KOJI JOJ JE 5. MUŽ: Briga me što me KRITIKUJU, bolje sam nego ikada! (FOTO)
Foto: Profimedia

nikad nije kasno

GLUMICA RODILA ĆERKU SA 54 GODINE 15 GODINA MLAĐEM KOJI JOJ JE 5. MUŽ: Briga me što me KRITIKUJU, bolje sam nego ikada! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Briget Nilson je šokirala svet kada je sa 54 godine rodila ćerku svom izabraniku Matiju Desiju kog je upoznala pre 15 godina dok je radio kao konobar na Malti, a ona boravila u luksuznom hotelu gde je Mati bio zaposlen.

foto: Profimedia

"Imala sam skoro 40 kada sam ga upoznala, a on 25. Shvatila sam da ga volim kao što nikad nikog nisam volela i da ću želeti dete sa njim", rekla je ona nedavno.

Dete su bezuspešno pokušavali da dobiju 11 godina i gotovo su izgubili nadu, a onda je došla malena Frida.

foto: Profimedia

"Jedanaest godina je baš dug period. Ne bih to poželela ni najgorem neprijatelju. Taj put je naporan i nije za svakoga. Skup je, mentalno iscrpljujuć i vrlo često upropasti vezu jer se nizaju razočaranje za razočaranjem. Mi smo Fridu dočekali kao čudo i blagoslov i i dalje ne možemo da joj se načudimo", objasnila je Brigit.

Briget je pre Matija imala 4 bivša supruga iza sebe, a iz prethodnih brakova ima 4 odrasla sina. Frida je prva devojčica, koju je Briget donela na svet.

"Ima i onih koji me pitaju kako me nije sramota da rađam, da tom detetu mogu da budem baba, da ću umreti i pre nego što dete poraste i slično. Mislim da niko nema prava da me kritikuje. Ja znam šta mogu da ponudim Fridi, a nudim joj mnogo toga jer sam u ovom trenutku u boljoj životnoj poziciji nego ikad ranije", zaključila je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track