MALA, ALI DINAMITNA: Bila je čuvena Reneova LJUBAVNICA u kultnoj seriji Alo, Alo! Evo šta sada radi i kako izgleda simpatična plavušica visoka samo 1,49 m! (VIDEO)
Foto: Profimedia

pojavila se

MALA, ALI DINAMITNA: Bila je čuvena Reneova LJUBAVNICA u kultnoj seriji Alo, Alo! Evo šta sada radi i kako izgleda simpatična plavušica visoka samo 1,49 m! (VIDEO)

Pop kultura -

Serija "Alo, Alo", koja se u Srbiji prikazivala pre dve decenije, a originalno od 1982. do 1992. godine, na komičan način bavila se događajima i članovima Pokreta otpora tokom Drugog svetskog rata.

Glavni lik je Rene Fransoa Artoa (Gordon Kej), vlasnik kafea u gradiću Nuvionu. Rene koji je bio u braku s Edit (Karmen Silvera) imao je afere s konobaricama Ivet, Marijom i simpatičnom plavokosom Mimi Labonk koju je glumila Su Hodž.

Su je rođena u engleskoj grofoviji Eseks, a u Londonu je završila studije plesa i pozorišne glume i nedavno je proslavila 62. rođendan.

Glumila je u mjuziklima, komedijama, a ples je volela više od glume. Od njega je odustala kad je shvatila da neće porasti više od 1,49 m.

Napisala je biografiju o tom svom kultnom liku za koju kaže da je to Mimina, a ne njena biografija jer puno duguje toj ulozi.

Lik konobarice Mimi ju je inspirirao da napiše knjigu "Mimini Memoari", a napravila je i svoju predstavu "Mimi i ja". Teško je podnela prestanak snimanja serije, a od glumaca iz "Alo, alo" danas se najviše druži s Viki Mišel koja je u seriji glumila zavodljivu konobaricu Ivet.

Su se i dalje bavi glumom, a od 2002. je u braku s muzičarem Kitom Padingtonom Ričardsom s kojim živi u engleskom gradu Linkolnu.

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track