JUBILARNA 20. NOĆ KNJIGE: Popusti i do 40 odsto! Vanja Bulić objavljuje novi roman Teodorin prsten!
Foto: Zorana Jevtić

Sve spremno

JUBILARNA 20. NOĆ KNJIGE: Popusti i do 40 odsto! Vanja Bulić objavljuje novi roman Teodorin prsten!

Pop kultura -

Regionalna manifestacija Noć knjige održaće se po 20. put u petak, 14. juna, od 17 časova do ponoći, u "Laguninim" klubovima čitalaca i knjižarama "Delfi". Ovo će biti odlična prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i mnoga druga izdanja.

Kao što je to već tradicija na kupovinu jedne knjige biće 25 odsto popust, na dve 30, na tri 35, a za četiri i više knjiga čak 40 odsto popusta. Noć knjige održaće se u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija, kao i dosad veliki broj pisaca poput Dragana Velikića, Ljubivoja Ršumovića, Branka Rosića, Vladimira Kecmanovića i mnogih drugih, družiće se sa čitaocima i potpisivati knjige.

foto: Stefan Jokić

Ekskluzivno za Noć knjige novi roman objaviće i Vanja Bulić pod nazivom "Teodorin prsten".

"Za nepun sat u toku jedne modne revije u uglednom beogradskom hotelu pronađena su tri leša. Svi ubijeni bili su u neposrednom dodiru sa prstenom kraljice Teodore, majke cara Dušana Silnog. Potvrdila se legenda o prstenu vizantijske princeze i potom srpske kraljice: umreće svako ko na ruku stavi njen prsten", objašnjava Bulić i dodaje:

foto: Dragana Udovičić

"Moj roman je omaž novinarstvu koje je umrlo. Koleginicama iz Duge koje su radile za vreme rata, jer svi znamo da su se žene pitale, rata ne bi bilo. Odlučio sam se za modnu reviju kao mesto zločina jer sam želeo da malo i prikažem ovaj naš takozvani džet-set, koji je uglađen sve dok konobar ne donese ćevapčiće".

On je naglasio da su najlepši praznici za ljubitelje čitanja Sajam knjiga i Noć knjige.

Kurir.rs / Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track