FATALNA, ALI NEMA SREĆE U LJUBAVI: Olivija je proglašena za NAJLEPŠU ženu na svetu, a dečko ju je brutalno PONIZIO! Od ovoga će se dugo oporavljati!
Foto: Profimedia

džabe joj što je lepa

FATALNA, ALI NEMA SREĆE U LJUBAVI: Olivija je proglašena za NAJLEPŠU ženu na svetu, a dečko ju je brutalno PONIZIO! Od ovoga će se dugo oporavljati!

Pop kultura -

Olivija Kulpo je proglašena za najseksepilniju ženu na svetu od strane časopisa "Maxim", što je bio povod za erotične fotografije na kojima pozira u providnom bademantilu.

"Uvek sam se divila ženama na Maxim 100 listi. Bilo je toliko puno pametnih i uspešnih žena koje su inspirisale mene i moju karijeru na tako puno načina, a sve to mi ovu naslovnu stranu čini još značajnijom. Ovo mi i dalje deluje nestvarno! Hvala puno magazinu Maxim za priliku, kao i svim ljudima koji su radili na ovome sa mnom", napisala je ona uz fotku koju je podelila sa svojih 4 miliona pratilaca.

Olivija ima samo 27 godina, a već je proglašena za Mis Amerike, a 2012. pokupila je lentu Mis Univerzuma!

Ona je godinama bila u vezi sa igračem američkog fudbala Denijom Amendolom, no ova veza zapala je u krizu kada je prošle godine on prevario manekenku na oči celog sveta.

Deni je viđen na plaži u Majamiju sa sportskom novinarkom Bjankom Peters, dok je Olivija u to vreme bila u Los Anđelesu. Nakon toga, slavna Amerikanka objavila je na Instagramu storije koji su aludirali na raskid, ali ih je ubrzo i obrisala. Šuškalo se o pomirenju ovog para, ali stvari nisu još uvek definisane.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track