BAKA PRASE, NAJPOPULARNIJI JUTJUBER, EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTKRIVA KAKO SE OBOGATIO: Ne znam ko je Šerbedžija, ja sam broj jedan u Srbiji!
Foto: Stefan Jokić, Printskrin / You Tube

Intervju

BAKA PRASE, NAJPOPULARNIJI JUTJUBER, EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTKRIVA KAKO SE OBOGATIO: Ne znam ko je Šerbedžija, ja sam broj jedan u Srbiji!

Pop kultura -

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, najviše je opčinjen činjenicom da je sa samo 22 godine uspeo da od svog posla kupi automobil iz snova - "porše". Iako je sin đakona Nenada Ilića, njegova interesovanja su potpuno drugačija, i to u odnosu na celu porodicu.

Da li si sam kupio "porše"? - Ovo je baš moj "porše". Hteo sam da dobijem kola, ali pošto nisam uspeo od sponzora, onda sam odlučio da ih sam kupim.

foto: Ana Paunković

Što baš "porše", je li moglo nešto jeftinije? - Ne mora. Meni materijalne stvari nisu prioritet. Ja na to gledam kao na igricu, jer mi je zabavno, ali i želim da izgledam ozbiljnije.

Šta si još kupio skupo? - Sat "roleks" i dosta patika.

foto: Ana Paunković

Koliko zarađuješ? - Neću ja ništa da kažem. Poenta "poršea" je bila da se zna ko je šef, da sam broj jedan i da to radim najozbiljnije na sceni. Hteo sam i da privučem pažnju sponzora, da vide koliko je to ozbiljna platforma i koliko se novca vrti. Kad dođem na sastanak u "poršeu", sponzor će drugačije da priča sa mnom. Ali mi je i kul što imam "porše".

Neki pevači na estradi gule po 30 godina, pa ne voze skupa kola. - Pa nisu broj jedan. Ja sam se za dve i po godine ostvario.

foto: Printscreen

Bićeš gost na Belefu s Radetom Šerbedžijom i još mnogo ličnosti iz sveta kulture. Jesi li mogao to da pretpostaviš? - Pa ne. Sad ću da zvučim glupo, ali ja i ne znam ko su ti ljudi zato što nikad nisam pratio našu umetničku scenu. Bio sam u svom svetu ceo život, igrao igrice i ništa me drugo nije interesovalo.

Završio si muzičku školu, ipak. - Jesam, ali me nije interesovalo ništa sa strane.

foto: Printscreen

Čime si inače planirao da se baviš dok nisi postao jutjuber? - Hteo sam da budem profesionalni gejmer, ali me niko nije podržavao u tome, pa sam morao da to batalim. Onda sam mislio da ću upisati muzičku akademiju, ali nisam, i koliko sam tad bio smoren, toliko sam danas srećan.

Čime ti se majka bavi? - Mama je s tatom u Amsterdamu, pošto je tata protojerej SPC, ona mu pomaže i peva u crkvi. Oboje su završili po dva fakulteta. Mama je završila glumu, tata režiju, a oboje i teologiju.

foto: Ana Paunković

Da li se ti pronalaziš u crkvi? - Ne. Ja sam vernik, ali nisam toliko posvećen da idem u crkvu. Smatram da to treba da ti dođe s vremenom, pa da sam odlučiš da se posvetiš tome.

Da li ideš u crkvu? - Idem kad su praznici, a ranije sam išao jer su me terali mama i tata. Ali smatram da u tome svako treba sam da se pronađe.

foto: Printscreen Youtube/Baka Prase

Poznato je da ti otac zamera što psuješ. Šta ti majka govori? - Isto mi govori što i tata. Drago im je što vide da se trudim i radim, ali ne podržavaju to što psujem u klipovima. Takođe, voleli bi da promovišem neke pozitivne vrednosti. Tata smatra da je negativno to što trošim toliko para na materijalne stvari u poslednje vreme. On je protiv toga, jer smatra da su to nepotrebni troškovi. Slažem se i ja s njim.

foto: Youtube printscreen

Da li ti je neko rekao da su te promenili slava i novac? - Da, da. To je redovna tema da me je novac pokvario, slava promenila... Ja sam isti čovek, samo su mi se apetiti promenili, drugačije gledam na ljude koji kukaju da nemaju, a neće da rade. Poštujem svaki posao.

foto: Printscreen

Da li te saleću devojke? - Ne, ne izlazim po klubovima, već samo s drugarima da jedemo, ispričam se s njima... Devojke što saleću, to ide uz broj pratilaca.

Imaš li devojku? - Nemam. Sad mi je karijera bitnija nego taj deo. Za to će doći vreme, a sada je vreme da se radi.

A kakve devojke voliš? - Plavuše mi se sviđaju. Bitno mi je da ima lep osmeh, da je normalna i zanimljiva. I da puca kako izgleda, nisam ja veverica.

foto: Prinscreen

Šta su završili tvoji braća i sestre? - Brat je završio elektrotehnički fakultet, starija sestra studira hemiju, a mlađa istoriju.

Znači, svi imaju fakultet osim tebe. Šta ti kažu za tvoj posao? - Ne mogu da veruju šta se dešava, kako zarađujem toliko, zašto imam toliko pratilaca i popularnost. Šaljem mamu i tatu na letovanja, sestrama kupujem fiksne proteze zato što mogu i volim da im pomognem. Inače, doniram novac jer to mogu i jer mi se posrećilo s poslom.

Samouveren Anastasija hoće da privuče moju publiku

Jesi li se upoznao sa Anastasijom Ražnatović? Dopala ti se njena pesma "Rane". - Prva joj nije bila ništa specijalno, ova nova je fantastična, i to je to što mislim. Ne razmišljam previše o tome.

foto: Nemanja Nikolić

Ona se nasmejala i zahvalila javno za tvoju detaljnu analizu. - Ma to je napisao njen PR tim. Njoj ide u prilog da privuče moju publiku, logično.

Nevena Mijušković/ foto: Stefan Jokić, Printskrin / You Tube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track