SKINULI SE I UMETNICI: Glumci golaći! (FOTO)
Foto: Instagram

IMAJU ŠTA DA POKAŽU

SKINULI SE I UMETNICI: Glumci golaći! (FOTO)

Pop kultura -

Tokom leta glumci uglavnom snimaju serije i filmove, a posebno je veselo kada je destinacija na moru! Onda mogu da spoje lepo i korisno, pa kada završe sa obavezama na setu, mogu i da skoknu do plaže kako bi se rashladili, a gde je rashlađivanje, tu je i skidanje... U kupaće kostime, razume se.

foto: Privatna arhiva

Ovog leta tu sreću imaju glumci iz serije "Biser Bojane" Miona Marković i Slaven Došlo, koji su na Adi Bojani već nekoliko dana.

foto: Privatna arhiva

Ćerka istoričara Predraga Markovića povela je i dečka, koji joj pravi društvo kada je slobodna, a vreme provode u raznim aktivnostima - vožnji pedaline, kajtsurfingu, odbojci na plaži, ali i redovnom treniranju, i to u vodi!

foto: Privatna arhiva

I dok su oni veoma aktivni na radnom odmoru, Došlo uglavnom leži na plaži, sunča se i traži najbolji ugao za fotografisanje!

foto: Privatna arhiva

Ako ništa drugo, glumac ima uspeha u tome jer svakodnevno dobija mnogo lajkova od svojih obožavateljki na društvenim mrežama.

foto: Privatna arhiva

I Milena Vasić je u Crnoj Gori, ali ona nije na Adi Bojani sa svojim kolegama, već se porodično odmara na drugoj destinaciji u susednoj zemlji. Po fotografijama koje je objavila na Instagramu, zaključujemo da je glumica u odličnoj formi, iako je majka troje dece!

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

Svilena balerina Radojičić se krije od sunca

foto: Privatna arhiva

Aleksandar Radojičić voli leto i uživa u moru, ali ne i u suncu. Jedan od naših najpopularnijih glumaca čuva svoj aristokratski ten i nikako se ne izlaže UV zracima, pa zato bira da vreme na plaži provodi pod trskom i suncobranom, a za svaki slučaj, na telo nanosi zaštitni faktor 50, čime se i pohvalio na Instagramu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track