Najnovije vesti

PRE NJEGA IMALA JE SAMO 2 DEČKA, A ODRASLA JE U RELIGIOZNOJ PORODICI: Megan Foks okrenula je leđa Holivudu, a EVO čime se sada bavi! PRELEPO!
Foto: Profimedia

SREĆNIJA NEGO IKAD

PRE NJEGA IMALA JE SAMO 2 DEČKA, A ODRASLA JE U RELIGIOZNOJ PORODICI: Megan Foks okrenula je leđa Holivudu, a EVO čime se sada bavi! PRELEPO!

Pop kultura

Megan Foks je svojevremeno važila za jednu od najlepših i najperpsektivnijih glumica, ali je u jednom trenutku odlučila da okrene leđa Holivudu. Jedan od glavnih razloga zbog kog se odrekla slave je njena želja da u potpunosti bude posvećena porodici i majčinstvu. U profesionalnom životu veoma je posvećena humanitarnom radu, prisutna je u jednoj emisiji na televiziji, bavi se dizajnom, a tek s vremena na vreme prihvati neku manju glumačku ulogu.  

 

foto: Profimedia

Megan je danas u braku sa 12 godina starijim kolegom Brajanom Ostinom Grinom, a zajedno su još od 2004. godine. Foksova je jednom prilikom priznala da je pre njega imala samo dva dečka, jer je odgajana u strogoj i religioznoj porodici. Njihova veza je vrlo turbulentna, a do tačke ključanja došlo je 2015. godine kada je par objavio da se razvodi zbog nepomirljviih razlika. Međutim,  umesto razvoda usledilo je pomirenje, pa i rođenje njihovog trećeg sina. Stiče se utisak da odolevaju bračnim preprekama, ali takođe kriju detalje iz svog porodičnog života. Bez obzira na njihovu tišinu i veo misterije, čini se da je zasad sve u najboljem redu. Često se mogu videti zajedno u brojnim romantičnim izlascima u javnosti.

 

foto: Profimedia

Nekoliko puta je otvoreno govorila o neprijatnostima sa snimanja i počela je postepeno da odlazi sa scene. Megan Foks i dalje prihvata poneku manju ulogu, a možemo je gledati i u jednoj emisiji na TV-u, u kojoj priča o arheologiji, putovanjima i nerazjašnjenim misterijama. Takođe, uspešno se bavi dizajniranjem donjeg veša i kupaćih kostima. Veoma je posvećena humanitarnom radu i kompletan honorar od glume u jednom poznatom Eminemovom spotu poklonila je sigurnoj kući za žene koje su bile žrtve porodičnog nasilja. Izgleda da je glumica srećna baš sa ovakvim stanjem stvari i da uživa u svakom trenutku.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...