OTKRILA JE NAJČUDNIJE MESTO GDE JE VODILA LJUBAV! Margo je sklona eksperimentisanju, a izgleda posebno voli AKROBACIJE NA VODI
Foto: Profimedia

LEPOTICA OTVORENOG UMA

OTKRILA JE NAJČUDNIJE MESTO GDE JE VODILA LJUBAV! Margo je sklona eksperimentisanju, a izgleda posebno voli AKROBACIJE NA VODI

Pop kultura -

Poznata australijska glumica Margo Robi otkrila je vrlo intimnu tajnu svog seksualnog života. Iako svoj privatni život čuva samo za sebe i o njemu retko govori, popularna glumica je u intervjuu otkrila najneobičnije mesto gde je vodila ljubav.

foto: Profimedia

29-godišnja Margot rekla je da je vodila ljubav na skuteru na vodi. "Imala sam seks na skuteru na vodi, ali ne dok je skuter bio u pokretu, nego u vodi", rekla je glumica.

Margo Robi je u braku sa Britancem, rediteljem Tomom Akerlijem. Par se upoznao 2013. godine na snimanju filma "Suite Francaise", kada je Tom radio kao pomoćnik reditelja.

Jedno vreme su bili vrlo dobri prijatelji, čak i cimeri, a Margo je u jednom intervjuu za Toma rekla da je on "najzgodniji frajer u Londonu".

Par je uplovio u ljubavnu vezu otprilike u vreme kada je Margo promovisala film "Vuk sa Vol strita". Nisu želeli da se javno eksponiraju pa su izbegavali zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Par se venčao u decembru 2016. godine na maloj ceremoniji u gradu Bajron Bej u Australiji, nedaleko od mesta gde je Margo odrasla.

foto: Profimedia

Glumica je rekla da ne voli pitanja o tome kada će postati mama, kao i podrazumevane šablone, da ako ste u braku morate da imate decu.

"Udala sam se i prvo pitanje je bilo kada ćete da imate bebu. Besna sam kada mi postave takvo pitanje. U ovom trenutku se to 100 posto neće desitti", istakla je glumica.

Inače, ovaj par i dalje čuva privatnost daleko od očiju javnosti, ali često objavljuju slike na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja