DADILJA JE BLATILA KAKO JE LOŠA MAJKA, A ANĐELINA TO NE MOŽE DA PREĆUTI: Da sam živela u ranijim vremenima više puta sam mogla biti SPALJENA NA LOMAČI!
Foto: Profimedia

KOMENTARIŠU I OSUĐUJU

DADILJA JE BLATILA KAKO JE LOŠA MAJKA, A ANĐELINA TO NE MOŽE DA PREĆUTI: Da sam živela u ranijim vremenima više puta sam mogla biti SPALJENA NA LOMAČI!

Pop kultura -

Nakon navoda američkih tabloida koji su neprestano komentarisali i osuđivali njen život nakon razvoda od Breda Pita , glumica Anđelina Džoli odlučila je da "uzvrati udarac" i napisala je autorski tekst za američki "Elle" u kome navodi da je svetu potrebno više žena poput nje.

Ona je istakla da bi u prošlosti bila spaljena zbog svega što danas jeste, ali da je to čini ponosnom, i kako je sama navela, u njoj budi neopisivu želju da svetu pokaže svoju snagu.

Nedavno je dugogodišnja dadilja porodice Džoli otvoreno govorila o njenom životu nakon razvoda od poznatog glumca, navodeći da je Anđelina loša majka koja ne ume da vaspitava svoju decu, a glumicu je ovo razbesnelo i odlučila je da joj odgovori.

"Žene bi mogle biti optužene za veštičarenje zbog nezavisnog intimnog odnosa, zbog toga što govore o politici i religiji, ili se drugačije oblače. Da sam živela u ranijim vremenima, mogla sam više puta biti spaljena na lomači prosto zbog toga što bih bila ono što jesam", napisala je glumica.

Anđelina ističe da je svetu potrebno više opakih žena koje su jednostavno umorne od nepravde i maltretiranja. Kako kaže, ukoliko se opakošću smatra to što žena ne odustaje i odbija da sledi pravila i kodekse, i ne želi da se odrekne svog glasa i prava, onda nam je potrebno više opakih žena.

"Ne bude se žene svako jutro sa željom za borbu. Želimo da budemo u stanju da budemo blage i negovane, graciozne i voljene. Nisu svi rođeni da se bore. I nemamo nikakvih magičnih moći. Ono što imamo je mogućnost da podržimo jedne druge i radimo s mnogo neverovatnih muškaraca koji vrednuju i poštuju žene kao one koje su im jednake", naglasila je glumica.

Anđelina Džoli važi za jednu od velikih aktivistkinja za ljudska prava, a naročito prava žena.

"S ljubavlju svim opakim ženama i muškarcima koji ih razumeju", završila je Džoli svoju priču u magazinu.

Kurir.rs/Elle/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja