GLUMAC I MANEKENKA SE BAŠ OPUSTILI! Dok tašta fotka, Dikaprio u strasnom stisku sa devojkom! (FOTO)
Foto: Profimedia

vrući PAPARACO

GLUMAC I MANEKENKA SE BAŠ OPUSTILI! Dok tašta fotka, Dikaprio u strasnom stisku sa devojkom! (FOTO)

Pop kultura -

Da je Leonardo Dikaprio konačno našao srodnu dušu, govori to što je skoro dve godine u vezi s manekenkom Kamilom Morone, ali i to što su otputovali na odmor u Italiju s roditeljima.

Holivudskog glumca i njegovu devojku paparaci su slikali tokom posete Vili d'Este u Tivoliju, nedaleko od Rima. Ljubavni par bio je u društvu Leonardovih roditelja, majke Irmelin Indenbirken (76) i oca Džordža Dikaprija (76), kao i Kamiline majke Lusile Sole (43), a onda su porodično posetili vilu koja potiče iz 16. veka.

foto: Profimedia

Manekenkina majka slikala je ćerku i zeta dok su pozirali na destinaciji koja je jedinstven primer renesansne arhitekture i upisana je na Uneskov spisak svetske baštine, ali Leo nije bio raspoložen za paparace. On je na glavi imao kačket, kapuljaču i naočare za sunce preko lica da ga niko ne bi prepoznao, ali nije mu smetalo da ga Kamila strasno grli i pipka za zadnjicu, i to dok ih tašta slika!

foto: Profimedia

Taj trenutak zabeležili su paparaci, slike su postale viralne, a na društvenim mrežama krenuli su komentari da je manekenka to namerno uradila.

Popularni par fotografi su uhvatili i tokom intimnog trenutka, kad su bili u spa-centru u Pozitanu, ali tada su ipak bili sami, bez roditelja.

foto: Profimedia

Inače, Kamila je često na meti kritika zbog toga što se zabavlja s duplo starijim muškarcem, zbog čega se oglasila na Instagramu.

foto: Profimedia

"Upravo sam pročitala neke od komentara na svom Instagram profilu i... Moj bože, ljudi su zli i puni besa prema ljudima o kojima ništa ne znaju. Nadam se da će naučiti da žive s manje mržnje i usmeriti svoje vreme i interesovanja negde drugde, jer život bez mržnje je lep", poručila im je Kamila.

Ona je otkrila i da je Leonarda upoznala kad je bila mala, tačnije da ih je upoznao njen očuh Al Paćino davno, kad je Kamila imala deset godina.

44 godine ima Leo

22 godine ima Kamila

2 godine su zajedno

foto: Profimedia

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja