KONAČNO POČINJE BIR FEST UZ NEKOLIKO IZMENA U PROGRAMU: Na zatvaranju Rok opera, zvezda Džoni Mar otkazan!
Foto: Nemanja Nikolić

spektakl na ušću

KONAČNO POČINJE BIR FEST UZ NEKOLIKO IZMENA U PROGRAMU: Na zatvaranju Rok opera, zvezda Džoni Mar otkazan!

Pop kultura -

Raspored nastupa koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaće

nepromenjen, dok će večeras svirati Dejan Cukić, Artan Lili, Kerber, Ju
grupa i Eyesburn

Bir fest konačno počinje danas! Pomeranje zbog najavljenih vremenskih nepogoda, nažalost, dovelo je do nekih promena u rasporedu, ali i otkazivanja nastupa najveće zvezde - Džonija Mara, koji nije uspeo da se uklopi zbog prethodno zakazanih koncerata.

Sto izvođača

Na radost publike, ostale zvezde su tu, a umesto da otvori, muzički spektakl Rok opera ima tu čast da nastupi na zatvaranju, u ponedeljak, 19. avgusta. Uz velike napore, s obzirom na to da je u pitanju preko 100 izvođača, organizatori su uspeli da to ugovore.

foto: Nemanja Nikolić

Tog dana nastupiće i Marko Luis, Ajs Nigrutin ft. Timbe, Majke i KKN, a program sa preostale tri bine, koji je bio planiran za sredu, biće takođe tada održan. Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaće nepromenjen, dok će u četvrtak nastupiti bendovi Dejan Cukić, Artan Lili, Kerber, Ju grupa i Eyesburn.

Prema najavama RHMZ, narednih dana neće biti padavina, tako da će stotine hiljada posetilaca, nadamo se, uživati u besplatnim koncertima, koji će za pet dana biti održani na Ušću, kao i u festivalima Mjuzik vik i Noć muzike, koji će do kraja avgusta biti održani u okviru festivalske platforme Klaud.

foto: Nemanja Nikolić

Najbolje od rokenrola

U toku jučerašnjeg dana, kao sjajna uvertira, neki od muzičara sa ovogodišnjeg Bir festa, kao što su Marko Luis, Ida Prester, Aca Seltik i Blaža, sastali su se na beogradskom aerodromu kako bi turistima predstavili nova piva i pozvali ih na festival, što su mnogi rado i prihvatili. - Najbolje od rokenrola na jednom mestu, to turistima želimo da poručimo. Nadamo da nijedno žedno uho, ni nepce neće biti uskraćeno, ni što se tiče muzičkog programa, ni što se tiče 400 vrsta piva - kazala je Ida, a Aca Seltik se nadovezao: - Svi koji dolaze u našu zemlju treba da znaju da je ovo zabava kakvu neće naći po Evropi. Nije samo muzički ili pivski, Bir fest je kombinacija svega. Na bini će biti najbolje od muzike što su svi muzičari pripremali prethodnih 365 dana.

(Kurir.rs/M. Cukić Foto: Nemanja Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja