STIVENA IZ LUDIH 70-IH 4 ŽENE OPTUŽILE ZA SILOVANJE: Drogirao me je i vukao GOLU po sobi, a za sve je kriva SAJENTOLOŠKA CRKVA!
Foto: Profimedia

STRAŠNO!

STIVENA IZ LUDIH 70-IH 4 ŽENE OPTUŽILE ZA SILOVANJE: Drogirao me je i vukao GOLU po sobi, a za sve je kriva SAJENTOLOŠKA CRKVA!

Pop kultura -

Četiri žene tužile su glumca Denija Mastersona (43), optužujući ga da je zlostavljač i silovatelj. Pored Denija, one su tužile i Sajentološku crkvu, pošto je glumac navodno uz njenu pomoć pokušao da ih ućutka.

Dve Denijeve devojke, Bobet Riales i Krisi Bikslere, kao i još dve anonimne devojke, tvrdile su da ih je poglavar crkve Dejvis Miskavž uhodio.

Navodno, hteo je da ih preplaši, kako više o tome nikad ne bi pričale.

Prema pisanju američkih medija, optuženi su se udružili kad su žene odlučile da prijave Mastersonove zločine, i tada su počeli da ih maltretiraju.

- Sistematično su ih maltretirali, ugrožavajući privatnost njih i njihovih porodica, te im, u nameri da ih ućutkaju, namerno prouzrokovali emocionalni stres - navodi se u tužbi.

Žene su detaljno opisivale kako ih je glumac, koji se proslavio ulogom u seriji "Lude sedamdesete" drogirao, silovao, a onda sve pokušao zataškati. Krisi Biksler kaže da ju je svakodnevno prisiljavao na seksualne odnose, ali i kako bi postao nasilan kad bi ona to odbila. Kako je ispričala, jednom ju je golu vukao po sobi i tako je povredio.

U Sajentološku crkvu je ušla jer joj je on tako naredio, a kad se tamošnjem zaposlenom požalila na Denijevo ponašanje, rekao joj je da ga jednostavno mora zadovoljavati jer će se dogoditi strašne stvari ako to ne učini.

Druga devojka, Rial, tvrdi da je uhode otkako je prijavila Denija policiji. Hakovali su joj mejl i neprestano su je fotografisali, a izjavila je i kako je neko usred noći razbio prozor u sobi u kojoj spava njeno 13-godišnje dete.

Dve anonimne devojke imale su slične priče kao Biksler i Rial, a bez obzira na optužbe, Masterson kaže da su njihove tvrdnje neistinite.

- Boriću se protiv nje na sudu, veselim se tome. Napokon će javnost imati priliku saznati istinu i videti kako me loše ta žena prikazuje. A jednom kad ovo suđenje bude gotovo, planiram da tužim sve koje su me olajavale i nanosile štetu meni i mojoj porodici - rekao je Deni.

Takođe, oglasili su se i iz Sajentološke crkve.

- Sudeći po svemu što smo pročitali u medijima, ova tužba je neutemeljena i neće nigde otići jer su tvrdnje smešne i sramotne - poručili su.

Deni je od 2011. u braku sa glumicom Bižu Filips (39), sa kojom ima ćerku Fijanu Fransis (5).

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track