VELIKA AUDICIJA ZA VIKEND: Lekart edukativni centar otvara po sedmi put vrata svim budućim polaznicima
Foto: Promo

VELIKA AUDICIJA ZA VIKEND: Lekart edukativni centar otvara po sedmi put vrata svim budućim polaznicima

Pop kultura -

Svi zainteresovani od 5,5 do 60 godina koji žele da se bave glumom, multimedijalnom režijom, plesom i pevanjem mogu se prijaviti na audiciju u Lekart edukativnom centru koja će se održati 1.septembra u 12h. Prijave traju do 31. avgusta putem telefona škole i mail adrese.

Ono što budući polaznici mogu da očekuju su pre svega programi prilagođeni svim uzrastima i interesovanjima. Lekart edukativni centar osmišljen je tako da pruža šansu svima, bez obzira na uzrast, da izraze svoju kreativnost i steknu obrazovanje iz umetničkih - izvođačkih oblasti. Za razliku od drugih edukativnih centara ovog tipa, Lekart je akcenat stavio na razvijanje umetničkih veština polaznika, kao i na njihovo kreativno izražavanje.

Praktična nastava i interakcija sa polaznicima su neizostavni deo svakog predavanja. Ideja ovog centra jeste da pomogne budućim umetnicima da se kroz programe prilagođene njihovom uzrastu pripreme za oblast u kojoj žele da se ostvare.

foto: Promo

Lekart edukativni centar bazirao je svoje programe na edukaciji kroz igru i kreativni dijalog uz stalnu interakciju i praktičan rad na sceni. Na taj način, umesto reprodukcije znanja koja je karakteristična za klasično obrazovanje, akcenat je na razvoju sposobnosti i veština kao i kreativnog promišljanja. Kroz interaktivna predavanja polaznici uče kreativni dijalog i usavršavaju se kroz praktičan rad.

Svi programi su dvosemestralni, a nastava se odvija prema rasporedu koji se nalazi na sajtu Lekart centra www.lekart.edu.rs, uglavnom vikendom (subotom i nedeljom) i radnim danima (utorkom i četvrtkom) u poslepodnevnim časovima. Svaka grupa ograničena je na 15 polaznika kako bi svima bila posvećena maksimalna pažnja.

Lekart edukativni centar omogućio je polaznicima da paralelno sa edukacijom dobiju i priliku da svoje veštine i znanja provere na sceni kroz javne časove, na brojnim nastupima, kao i takmičenjima.

Što se tiče programa za mališane, svako dete ima priliku da otkrije sebe kroz umetnost, izražavajući se glumom kroz druge likove, pevanjem ili plesom i nastupom na sceni. Bavljenjem ovakvim vidovima umetnosti, dete će moći da se u potpunosti prepusti i izgradi samopouzdanje koje je vredna stvar u periodu odrastanja. Takođe, uz različite tehnike učenja i usvajanja novih znanja, dete će raditi na koncentraciji, koja će mu pored rada u Lekart edukativnom centru, umnogome pomoći da ostvari uspehe i u školi i na drugim poljima.

U sklopu ovog programa, mališani se mogu odlučiti za neki od tri odseka.

Gluma

Moderan balet

Pevanje

Programi za odrasle omogućavaju istraživanje sopstvene kreativnosti i izgradnju karijere u umetničkim vodama. Bez obzira na to za koji program se polaznik odluči, usvojiće vredne veštine koje će mu pomoći da se oslobodi od treme vezane za javni nastup i da se na sceni ponaša potpuno prirodno. Tokom nastave koja se odvija po jedinstvenom planu i programu moguće je naučiti kako se funkcioniše i radi u timu, zatim kako se podiže koncentracija na viši nivo, stiče neophodno samopouzdanje i još mnogo toga. Programi za odrasle su:

Gluma

Moderan balet

Pevanje

Multimedijalna režija

foto: Promo

Pedagozi u Lekartu ne prenose vam samo znanje. Oni osluškuju ideje i talente svojih polaznika i pomažu im da ih na najbolji način razviju i unaprede. U Lekartu svi imaju priliku da uče uz neke od najcenjenijih umetnika današnjice poput priznatog glumca i reditelja Branislava Lečića, glumca Janka Cekića, reditelja Dejana Jankovića, prof. pevanja i klavira Jelene Marković Simonović i plesača i koreografa Pozorišta na Terazijama Nebojše i Elene Gromilić.

Vise informacija možete dobiti na broj telefona 064 6494 291 ili na mail adresu office@lekart.edu.rs. Prijave su u toku!!!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track