HOĆE NOVI DOM, ALI DALEKO OD PALATE: Megan želi da se preseli u Ameriku
Foto: Profimedia

Novo poglavlje

HOĆE NOVI DOM, ALI DALEKO OD PALATE: Megan želi da se preseli u Ameriku

Pop kultura -

Kako žena kaže: Edmund Fraj, blizak prijatelj glumice i princa Harija, tvrdi da par gleda nekretnine u Malibuu i da razmišlja da tu nastavi život

Otkako je postala vojvotkinja od Saseksa i udala se za princa Harija, Megan Markl ne prestaje da diže prašinu oko sebe! Navodno je sada odlučila da sa mužem nastavi život van Velike Britanije.

Bivša glumica izaziva podeljena mišljenja i reakcije ljudi širom sveta zbog svog ponašanja, a u medijima se pojavila informacija da Megan i Hari planiraju da se presele u Ameriku.

foto: Profimedia

Edmund Fraj, dugogodišnji prijatelj para, izjavio je da su oboje odlučni da sviju porodično gnezdo daleko od kraljevskog dvora. Naime, prema Edmundovim tvrdnjama, Megan i Hari gledaju nekretnine u Malibuu, u Kaliforniji. Taj grad velika je turistička atrakcija, a i mnoge holivudske zvezde tu imaju dom, poput Leonarda Dikaprija, Kim Kardašijan i drugih.

foto: Profimedia

"Megan i Hari traže ovde kuću, čuo sam da su zainteresovani za Malibu. Poznajući Megan i u razgovorima s njom, shvatio sam da joj nedostaje dom. Megan je devojka rođena u Los Anđelesu, odrasla je tu, prijatelji su joj ovde i mnogo toga je povezuje s Holivudom. Ovde je nemoguće živeti bez stresa i velikog publiciteta. Los Anđeles i Kalifornija su veliki, lako se može pobeći s porodicom na neka mesta i isključiti se od ostalih", rekao je Edmund za Dejli ekspres.

Brojke 38 godina ima Megan 34 godine ima Hari 1 dete imaju

foto: Profimedia

Inače, nedavno su Megan i Hari naišli na kritike javnosti zbog raskošne potrošnje koja je uključivala 2,4 miliona funti za renoviranje kuće u Vindzoru.

Angažovala PR službu

HOĆE DA POPRAVI SVOJU REPUTACIJU

Prema pisanjima stranih medija, Megan je rešila da angažuje privatnu službu za odnose sa javnošću koja je predstavljala pokojnog Majkla Džeksona, ali i Harvija Vajnstina. Navodno, vojvotkinja se odlučila na taj korak jer želi da popravi svoj imidž u javnosti, a to je učinila iza leđa kraljici Viktoriji. Megan je često na meti kritika zbog neraščišćenih računa s ocem, slobodnijeg ponašanja, ali i odstupanja od kraljevskog protokola.

foto: Profimedia, EPA

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track