MOŽE DA JOJ BUDE DEDA! Don Meklin našao 48 godina mlađu devojku na koju je potrošio POLA MILIONA $, a njen DEKOLTE može da vam POMUTI RAZUM (FOTO)
Foto: Profimedia

ZAVODNICA

MOŽE DA JOJ BUDE DEDA! Don Meklin našao 48 godina mlađu devojku na koju je potrošio POLA MILIONA $, a njen DEKOLTE može da vam POMUTI RAZUM (FOTO)

Pop kultura -

Pevač Don Meklin (73) ponovo je dospeo u žižu interesovanja jer ima čak 48 godina mlađu devojku, a svetske tabloide posebno je zaintrigirala činjenica da su samo ove godine na putovanja potrošili gotovo pola miliona dolara!

Don je upozao lepu Paris 2016. godine, kada je ona dobila posao administratora njegovih društvenih mreža, a samo nekoliko meseci kasnije otpočeli su strasnu romansu.

Par danas uživa punim plućima, neprestano putuju svetom, druže se sa slavnim i uticajnim ljudima, a atraktivna 25-godišnjakinja vreme rado provodi u šopingu.

"Imam sjajnu devojku i putuje svugde sa mnom", rekao je Meklin prošlog meseca, i dodao kako je sve počelo tako što je ona bila njegov veliki fan, ali da zna da ona voli i druge umetnike.

"Paris voli puno umetnika. Ja nisam njena jedina ljubav, ima još mnogo drugih", istakao je.

Takođe, ova mlada dama Dona redovno prati i na svim svetskim turnejama, a on tvrdi da mu je njena pomoć od neopisivog značaja.

"Posetili smo 85 gradova prošle godine, a posetićemo oko 85 i ove. Svuda idemo zajedno i pomaže mi. Radi sve što mi je potrebno", objasnio je pevač.

Podsetimo, Don se samo nekoliko meseci pre starta veze sa Paris razveo od svoje druge supruge Patriše Šner (59), koja ga je optužila i za nasilje u porodici i višestruke nastupe "besa i kontrole" u braku.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Instagram, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja