KONCERT POD NAZIVOM „U ČAST GOSPODINA MUZIKE ROĐE RAIČEVIĆA“: 31. oktobra 2019. u velikoj dvorani Sava Centra
Foto: Promo

KONCERT POD NAZIVOM „U ČAST GOSPODINA MUZIKE ROĐE RAIČEVIĆA“: 31. oktobra 2019. u velikoj dvorani Sava Centra

Pop kultura -

Karijera i život Rođe Raičevića tragično su prekinuti 2001. godine, kada je popularni pevač preminuo u Beogradu u 44. godini života. Publika pre svega širom Srbije i Crne Gore pamti ga kao jednog od najtalentovanijih muzičara svoje generacije, koji je gajio poseban stil pevanja i duha, zbog čega je ostala praznina u muzici koja nikada nije popunjena. Opisivali su ga kao jednog od najvećih šmekera estrade i ljubimca nežnijeg pola koje je kupio svojim baladama.

Njegove kolege, prijatelji, saradnici okupiće se 31. oktobra u Sava Centru od 20 časova da odaju počast pevajući njegove najveće hitove kao i pesme koje je on radio za druge izvođače.

Pesme kao što su: „Draga“, „U tebe sam zaljubljen“, „Ne bih ja“, „Da bog da“, „U zemlju pao bih od stida“, „Tako je suđeno“, „A ja imam tebe“ i mnoge druge, te večeri pevaće največi muzičari današnjice.

Aco Pejović, Dženan Lonačarević, Aca Lukas, Boban Rajović, Vlado Georgiev, Šako Polumenta, Bojan Marović, Nada Topčagić, Dragana Radosavljević Cakana, Željko Vasić, Slavko Banjac i Lukijan Ivanović podsetiće nas na karijeru Rođe Raičevića, na njegovu unukatnu pojavu i sve ono što je on predstavljao.

Koncert se organizuje uz podršku i saglasnost porodice Raičević, a sam događaj ima humanitarni karakter. Kupovinom svake karte pomažu se mladi muzičari, imajući u vidu da je i sam Rođa Raičević studirao Muzičku akademiju u Beogradu. Karte se mogu kupiti od 16. septembra na blagajni Sava Centra i drugim prodajnim mestima širom Beograda.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track