RENE ZELVEGER KRITIKOVALI ZBOG OPERACIJA: Pljuvali su me, a ja sam prisluškivala
Foto: Printscreen

Hit

RENE ZELVEGER KRITIKOVALI ZBOG OPERACIJA: Pljuvali su me, a ja sam prisluškivala

Pop kultura -

Rene Zelveger godinama je važila za ljupku holivudsku plavušu, dok pre pet godina drastično nije promenila lični opis estetskim intervencijama. Mnogi su je tada kritikovali, a glumica je sada priznala da je neka ogovaranja čula i lično - i to u metrou!

Zvezda filmova o Bridžet Džouns 2014. pojavila se na jednom događaju na kom je većina uopšte nije prepoznala, sve dok im nije rečeno da je to Rene, a mediji su tada pisali da je „operisala sve što se može operisati“. Naslovne strane su bile ispunjene slikama i člancima o procedurama kojima se navodno podvrgla, a Rene, gle čuda, nije priznala nijednu intervenciju, piše Mondo.

Sada, pet godina kasnije, promovišući biografski film o Džudi Garland, u kojem igra naslovnu ulogu, Rene se dotakla i „tog vremena“.

- Bila sam u metrou u Londonu. Sedela sam i slušala razgovor dve žene i jednog muškarca. Pričali su o holivudskim damama i tome kako su blesave što se operišu. Rekli su: „Pogotovo ona Rene Zelveger, zašto je to uradila, kao da nećemo primetiti.“ Sećam se da me je to zabolelo, a onda sam rekla sebi: „OK, to je bilo interesantno, evo moje stanice.“ Čekala sam da se vrata otvore i tada me je primetio muškarac iz tog društva. „Ti si... ti si... ali, ličiš na sebe?!“ Bio je šokiran, a ja sam mu samo odgovorila: „Da, tako to ide’“ -kazala je Rene, koja i dalje ne liči na sebe, ali to očito ne želi da prizna.

Kurir / J. S.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track