GLUMAC JE ZA RAZVOD SAZNAO NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN: Nije imao pojma šta se dešava, a onda mu je saopštena SUROVA ISTINA!
Foto: Profimedia

STRAŠNO!

GLUMAC JE ZA RAZVOD SAZNAO NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN: Nije imao pojma šta se dešava, a onda mu je saopštena SUROVA ISTINA!

Pop kultura -

Lijam Hemsvort je za vest o razvodu od supruge Majli Sajrus čuo na najneprijatniji mogući način - preko društvenih mreža! Tako barem tvrdi nepoznati izvor koji se obratio stranim medijima.

- Tako je najbolje - piše u izjavi koju je njihov PR uputio medijima, a u nastavku govori "da su se Lijam i Majli složili da bi trebalo da se raziđu jer kao partneri i individualci koji evoluiraju i menjaju se to je najbolje za fokus na njihove karijere i njih same".

Čini se ipak, da29-godišnji glumac ovo nije očekivao! Kada je objavila sliku na Instagramu gde ne nosi prsten, počele su da se šire glasine o razlazu bračnog para. Ubrzo nakon toga su portale preplavile fotografije na kojima Majli Sajrus uživa na odmoru u Italiji sa Ketlin Karter, bivšom devokom Brodija Dženera. Zajedno su otputovale nedelju dana nakon što je potvrđeno da se Karter i Džener takođe razilaze.

foto: Profimedia

Lijam se o razvodu oglasio nekoliko dana kasnije.

"Samo kratka napomena da kažem da smo se Majli i ja nedavno razišli i ne želim joj ništa osim zdravlja i sreće", napisao je tada glumac. On je službeno predao zahtev za razvod od pevačice krajem avgusta nakon samo osam meseci braka.

foto: profimedia

Sa druge strane, Majli je jasno naglasila da neverstvo nije razlog njihovog raskida.

- Jednom kada smo se Lijam i ja pomirili, mislila sam to i bila sam odana. Ovde nema tajni koje treba otkrivati. Naučila sam iz svakog iskustva u životu. Nisam savršena, ne želim da budem, dosadno je. Odrasla sam pred vama, ali suština je da, odrasla sam - napisala je.

- Mogu priznati puno stvari, ali odbijam da priznam da se moj brak završio zbog varanja. Lijam i ja smo zajedno jednu deceniju. Rekla sam to pre i to ostaje istina, volim Lijama i uvek ću ga voleti - objasnila je Majli.

Kurir.rs/Page Six/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja