NEMA DOKAZA ZA OPTUŽBE: Britnin otac nije zlostavljao unuka!
Foto: Profimedia, EPA

OSLOBOĐEN

NEMA DOKAZA ZA OPTUŽBE: Britnin otac nije zlostavljao unuka!

Pop kultura -

Džejmija Spirsa, oca Britni Spirs, sud je oslobodio optužbi za zlostavljanje njene dece nakon navodne prepirke sa unukom.

Policija je izdala naredbu zabrane prilaska nakon što je Kevin Federlajn, bivši muž pevačice i otac dece, optužio Britninog oca Džejmija da je umešan u fizički obračun s njihovim starijim sinom Šonom (13). Navodno je razvalio vrata i zgrabio ga, ali Šon nije imao vidljive modrice ili druge povrede. Međutim, Britnin bivši prijavio je incident policiji. Bez obzira na to, tužilaštvo je izjavilo da nema dovoljno dokaza da je Džejmi počinio krivično delo. Prema izveštaju, drugi pevačicin sin Džejden (12) i Kevin takođe su bili prisutni u vreme kada mu je došao deda.

Ispravno postupila

Izvor blizak Spirsovoj rekao je kako je ona ispravno postupila kada je decu odvela odande. Nakon navodnog incidenta sa Šonom, Džejmi je privremeno odstupio kao pevačicin staratelj. Sud u Los Anđelesu je odobrio da dugogodišnja negovateljica pop princeze Džodi Montgomeri privremeno preuzme tu funkciju, pa su joj dodeljena ista ovlašćenja kao i Džejmiju.

Hoće samostalnost

- Džejmi mora da se usredsredi na svoje zdravlje. Cela situacija mu je jako stresna - rekao je izvor za magazin Pipl i dodao kako ne veruje da bi Britnin otac želeo da joj ugrozi odnos s decom, s obzirom na to da se ona stalno boji da će izgubiti starateljstvo.

Inače, Džejmi ima zakonsko starateljstvo nad pevačicom. Iako je Britni nedavno izjavila kako ju je otac terao da se drogira, a zatim ju je strpao u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njene volje, te je radila na tome da napokon može da samostalno vodi život, čini se kako se to ipak neće skoro dogoditi.

(Kurir.rs / N. M. / Foto:Profimedia , EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track