EROS RAMAZZOTTI STIGAO U SRBIJU: Italijanski šarmer sutra pred beogradskom publikom!
Foto: Julian Hargreaves

EROS RAMAZZOTTI STIGAO U SRBIJU: Italijanski šarmer sutra pred beogradskom publikom!

Pop kultura -

Najveća italijanska pop zvezda današnjice, Eros Ramazzotti, stigao je u Beograd! Koncertni spektakl u okviru velike „Vita Ce N'è “ turneje zakazan je za utorak, 24.septembar u 20h u Štark Areni.

Ulaznice za tribine za koncert Erosa Ramazzottija već neko vreme su rasprodate, a velika potražnja je i za ulaznicama za parter, te se očekuje da pred koncert i one budu rasprodate. Organizatori zato pozivaju publiku da na koncert dođe na vreme da se na ulazima ne bi pravile velike gužve.

Ulazi Štark Arene otvaraju se u 18h a koncert počinje u 20h.

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramazzottija objavljenog u novembru 2018.godine krenula je u februaru koncertom u Minhenu. “Vita Ce N’è World Tour” vodi ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na 5 kontinenata! U okviru ove spektakularne turneje, Eros će obići više od 30 gradova sveta i održati preko 90 koncerata.

Na veliko zadovoljstvo fanova u Srbiji, nakon više od deset godina ova velika italijanska pop zvezda posetiće i Beograd, 24.septembra. Pored pesama sa albuma “Vita Ce N’e” koji na ovoj turneji promoviše, publika u Štark Areni uživaće i u velikim, starim hitovima kao što su “Un Altra Te”, “Cose de la Vita”, “Fuoco nel Fuoco”, “Se Bastasse Una Canzone”, “Musica e”…

Preostale ulaznice za koncert u prodaji su putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs. Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne na blagajni Štark Arene.

Promo tekst

Foto: Julian Hargreaves

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track