OVAKO PUTIN ZAVODI, ČUVENA GLUMICA DO DETALJA OPISALA KAKO JE IZGLEDAO FLERT: Bio je to pravi PAKAO, hranio me je pred dečkom!
Foto: Profimedia, EPA/Mikhail Tereshchenko

KAŽE DA JOJ JE TO BILA NOĆNA MORA

OVAKO PUTIN ZAVODI, ČUVENA GLUMICA DO DETALJA OPISALA KAKO JE IZGLEDAO FLERT: Bio je to pravi PAKAO, hranio me je pred dečkom!

Pop kultura -

Glumica Pita Vilson nekada je bila velika zavodnica, a ovdašnja publika upoznala ju je kroz ulogu čuvene Nikite u istoimenoj seriji.

Iako je od početka emitovanja serije prošlo gotovo 25 godina, ona se nije mnogo fizički promenila, a ono što je najupečatljivije je to da je prepoznatljiv prodoran pogled i dalje njen zaštitni znak.

Nikita, Pita Vilson
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Ono što je malo poznato kada je Pita Vilson u pitanju je to da je svojevremeno navodno Vladimir Putin pokušao da je osvoji.

Glumica je naime jednom prilikom ispričala kako je 2002. godine bila na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gde je pokušao da je zavede predsednik Rusije. Kako je ispričala, njih dvoje su se našli sami u prostoriji nakon što je Putin suptilno dao do znanja obezbeđenju da sve izvedu napolje, a on je, kako je istakla, pokušao da je zavede - dijamantskom ogrlicom.

foto: EPA / Alexey Nikolsky / Sputnik / Kremlin Pool

- Nabacivao mi se. Bio je naporan - hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora - opisala je svojevremeno Pita svoj susret sa ruskim predsednikom, a ove njene reči tada su pokrenule lavinu komentara.

Pita Vilson
foto: Columbia TriStar Home Video / Entertainment Pictures / Profimedia

Nakon ove njene izjave koja je uzdrmala svetsku javnost, oglasio se i tadašnji šef festivala i domaćin večere, Nikita Mihalkov, koji je demantovao njene izjave.

Rekao je da bi Pita mogla samo da sanja i oseća se privilegovano da joj se Putin nabacivao, ali da to nije bio slučaj, a da joj nije dao nikakvu ogrlicu nego privezak koji je sponzorisala jedna draguljarnica. Mihalkov je izjavio da se glumica napila toliko da je flertovala sa predsednikom ispred svog verenika, a Putin je uvek imao poštovanja prema pijanim ženama i nije hteo da je iskoristi. Takođe, navodno je Vilsonova postala toliko naporna da je obezbeđenje moralo da je izbaci.

Inače, lepa Australijanka, koja će u novembru napuniti 52 godine, ima sina Marlova iz veze sa dugogodišnjim partnerom Damjanom Harisom. Povezivali su je sa glumcem Raselom Krouom i frontmenom "Roling Stonsa", Mikom Džegerom, a pre izvesnog odlučila je da napusti glumu.

Od tada se bavi dizajnom, a pre nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track