SILOVAO ME I PLATIO MOJOJ MAMI 500 $ DA ĆUTI, VADILA SAM JOJ PILULE IZ USTA DA SE NE UBIJE: Slavna glumica PRVI PUT progovorila o JEZIVIM detaljima iz privatnog života!
Foto: Profimedia

POTRESNO

SILOVAO ME I PLATIO MOJOJ MAMI 500 $ DA ĆUTI, VADILA SAM JOJ PILULE IZ USTA DA SE NE UBIJE: Slavna glumica PRVI PUT progovorila o JEZIVIM detaljima iz privatnog života!

Pop kultura -

Glumica Demi Mur je u emisiji "Good Morning America" sa Dajanom Sojer, ispričala je još šokantnih detalja iz svog života, pričajući o novoobjavljenim memoarima "Inside Out"..

Glumica je knjigu posvetila svojim ćerkama i problematičnoj majci koja je preminula 1998. godine, a u njoj iznosi potresnu priču o tome kako ju je jedan muškarac silovao kad je imala 15 godina, a onda je njenoj majci platio 500 dolara kako bi ćutala o tome.

foto: Profimedia

Kako je glumica ispričala u ispovesti, odnos se dogodio jedne večeri kad se vratila kući gde su je čekali majka i stariji muškarac. Nakon što ju je silovao, Mur kaže da ju je čovek pitao kako se oseća nakon što ju je majka prodala za 500 dolara.

- U svom srcu duboko mislim da to nije bila direktna transakcija, iako mu je dozvolila da mi naudi - rekla je Mur novinarki koja ju je pitala da li se oseća kao da ju je majka prodala. Glumičino odrastanje bilo je daleko od idealnog, oba roditelja su bili alkoholičari, a porodica se često selila širom zemlje jer su stalno bili u dugovima.

Kada je imala 12 godina njena majka je prvi put probala da počini samoubistvo.

- Sećam se da sam probala svojim malim dečjim prstićima da izvadim pilule iz njenih usta - piše Mur u knjizi, a u emisiji je otkrila da je njena majka mnogo puta pokušala da se ubije kao i da čovek kojeg je smatrala ocem, nije bio njen biološki otac.

Nakon što su joj se roditelji razveli, Mur je otišla da živi s majkom koja ju je odvlačila u barove kako bi privukla muškarce. Glumica je odustala od srednje škole i napustila dom i upravo u tom periodu je odlučila da ode na niz audicija, bez obzira što nikad nije imala formalnu obrazovanje glumice.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Fox news/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track