BOLAN RAZVOD LEČI TERETANOM I PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Govorili su da je RUŽNO PAČE, a onda se transformisala! Rijaliti zvezda je sada ipak PRETERALA (FOTO)
Foto: Profimedia

NEMA SREĆE U LJUBAVI

BOLAN RAZVOD LEČI TERETANOM I PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Govorili su da je RUŽNO PAČE, a onda se transformisala! Rijaliti zvezda je sada ipak PRETERALA (FOTO)

Pop kultura -

Rijaliti zvezdu Kloi Kardašijan (34) mediji su nekada nazivali "ružnim pačetom" porodice Kartdašijan, a nakon bolnog razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma, pretvorila se u labuda.

Kako je sama priznala, utehu od ljubavne boli pronašla je u teretani i zdravoj ishrani, zbog čega je u potpunosti transformisala izgled i postala inspiracija ženamaširom sveta.

Starleta je zatim pokušala da pronađe utehu i u zagrljaju nekih poznatih muškaraca, poput repera Frenča Montane, ali i košarkaša Džejmsa Hardena, nakon koga je bila sa Tristanom Tomsonom, ali ni sa jednim nije potrajala.

Ljubavna priča s Tristanom posebno je tužna jer se činilo da je Kloi napokon dobila zasluženu ljubav, a ostvarila joj se i velika želja da postane majka, ali umjesto venčanja i mirnog porodičnog života dobila je javna varanja i ponižavanja od 7 godina mlađe NBA zvezde.

Kap koja je prelila čašu bila je navodna prevara s plus sajz manekenkom Džordin Vuds, koja je bliska prijateljica porodice Kardašijan-Džener, a Kloi mu više nije davala šanse za iskupljenje. Starleta i vlasnica brenda "Good American" od tada se posvetila ćerkici Tru, ali i zdravom životu. Ponovo je počela da vežba, ali je ovog puta preterala kada su plastične operacije u pitanju.

Obožavatelji već mesecima nagovaraju Kloi da prestane sa zahvatima jer je počela da liči na svoju majku Kris Džener. Njen nos sve kraći, a usne sve veće, ali se starleta prilično ljuti na takve komentare i negira bilo kakvo veštačko ulepšavanje.

U poslednjih nekoliko izlazaka u javnost, Kloi je dodatno potpalila glasine o operacijama jer u prirodi nema opcije fotošopiranja.

Šuška se i da se Tristan trudi svim silama da je vrati nazad, ali rijaliti zvezdi pomirenje više ne pada na pamet.

Kurir.rs/Dnevnik.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track