KRALJICA MARKETINGA

SVI ŽELE DA ME ODVEDU U KREVET: Ćerka poznate glumice šetala POLUGOLA I PIJANA, svi gledali u NEVERICI! Maja ima samo 21 godinu! (VIDEO)

Pop kultura -

Najstarija ćerka Ume Turman (49) i Itana Hoka (49), Maja Hok (21) je perspektivna glumica i manekenka. Mlada Maja odlučila je da počasti svoje pratitelje na Instagramu snimkom sa seta filma 'Mainstream', koji trenutno snima. A to je uradila odevena samo u košulju koju je prislonila uz telo koje je bilo prekriveno šljokicama.

foto: Printscreen/Instagram

- Dobro došli u život filmske zvezde - priča Maja teturajući i dodaje.

- Ako ste se ikad pitali kako je biti poznat, evo izvolite. Gledajte. Sve je vrlo glamurozno i seksi, svi žele da vas ljubi i odvedu u krevet. Ljudi vam daju gomilu besplatnih stvari: odeće, hrane, alkohola! Nikad ništa ne plaćam. E, da, malo sam pijana - rekla je na kraju snimka Maja.

Video je, očekivano, digao mnogo prašine, ali Maja je postigla ono što je htela. Sad svi pričaju o njenom filmu. Inače, osim glumom i manekenstvom, Maja pokušava da se probije i kao pevačica. Iako se trudi na više polja, ova svestrana dama i dalje je u senci mnogo poznatijih roditelja, koji se nisu oglasili nakon ovog provokativnog snimka.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track