MILIJARDERKA ĆERKU (1) MASKIRALA U SEBE! Malena tek prohodala, a mama joj obukla toaletu, stavila PERIKU i zakitila PERIJEM! (FOTO)
Foto: AP / Evan Agostini

neobično

MILIJARDERKA ĆERKU (1) MASKIRALA U SEBE! Malena tek prohodala, a mama joj obukla toaletu, stavila PERIKU i zakitila PERIJEM! (FOTO)

Pop kultura -

Kajli Džener (22) spremno dočekuje Noć veštica. Ona nije otkrila kakav je kostim osmislila za sebe, ali je zato svima pokazala kako će izgledati njena jednogodišnja ćerka Stormi Vebster. Devojčica će biti maskirana u svoju mamu. I to će biti ista Kajli sa zabave Met gala.

Njoj je Dženerova sašila haljinu istu kao što je ona nosila na prestižnom događaju pa tako sada i devojčica ima toaletu s ljubičastim perjem i periku u istoj boji.

Kajli je objavila ćerkine fotografije na Instagramu.

- Moja bebica! Ne mogu ovo da podnesem - napisala je Kajli uz fotografije.

Manekenka je početkom jula počela da dizajnira dečju garderobu. Inspiracija joj je njena mezimica.

Kajli je najmlađa milijarderka na svetu. Ima dve kozmetičke firme, koje zgrću ozbiljne svote novca, sada se bavi kreiranjem dečje garderobe, a i najplaćenija je zvezda na Instagramu - po objavi zaradi više od milion dolara.

Ona je nedavno raskinula vezu sa ocem svoje ćerke Travisom Skotom (28). Lako su se dogovorili da dele starateljstvo, pa nisu išli na sud.

(Kurir.rs / M. D. / Foto:AP / Evan Agostini)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja