BIO JE OMILJENI LIK IZ SREĆNIH LJUDI! Celu Evropu obišao je na motoru, a onda se suočio sa velikim ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM
Foto: Pritnscreen

Njegove

BIO JE OMILJENI LIK IZ SREĆNIH LJUDI! Celu Evropu obišao je na motoru, a onda se suočio sa velikim ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM

Pop kultura -

Uloga Časlava Marjanovića Čarlija u "Srećnim ljudima" obeležila mu je život, a poslednjih godina Svetislava Goncića mogli smo da vidimo u ostvarenjima "Istine i laži", "Selo gori, a baba se češlja", "Naša mala klinika" i drugim.

foto: Pritnscreen

Malo je poznato da Goncić na motoru obilazi celu Evropu, a nije mu problem da sam pređe na hiljade kilometara uživajući u vožnji.

- Davne 1975. otac mi je ostvario san, kada mi je kupio prvi motor. Danas po gradu vozim skuter, ali imam i jaču mašinu, koju koristim za putovanja. Obišao sam celu Evropu na dvotočkašu, a najdalje sam stigao do juga Italije. Vožnja motora je uvek uživanje, jer nije bitna destinacija, već samo putovanje. Imao sam nekoliko nezgoda na putu, uglavnom zbog moje nepažnje. Ali kada sednete na motor, osnovna pravila su da nema stresa ni nerviranja, ali i da treba da budete odmorni i u dobroj formi - rekao je on svojevremeno.

foto: Dragana Udovičić

Svetislav se prošle godine susreo sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, tačnije štitnom žlezdom, o čemu je otvoreno pričao za "Gloriju". - Otišao sam na kontrolu vrata, na ehogram, i videli su da postoji neko uvećanje. Treba ići na redovne kontrole - rekao je glumac, pa dodao:

- Uvećanje je bilo, ali lekari u Drugoj hiruškoj, na Endokrinoj hirurgiji su sve sredili na vreme. Oni su sjajni.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Glorija/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track