Najnovije vesti

PAPARACO! GLUMAC SE ZAMALO SAPLEO I PAO: Bjelo, veži pertle da ne razbiješ nos! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

Nemaran

PAPARACO! GLUMAC SE ZAMALO SAPLEO I PAO: Bjelo, veži pertle da ne razbiješ nos! (FOTO)

Pop kultura

Producent je poslednjih dana toliko pogubljen zbog rada na projektu „Senke nad Balkanom 2“, pa su ga kolege upozorile da reši problem

Dragan Bjelogrlić danonoćno radi na novim projektima, između ostalog, i na drugoj sezoni serije „Senke nad Balkanom“, koja uskoro počinje sa emitovanjem.

Da je glumac toliko zaokupljen poslom da više ne mari za to da li je uredno obučen i obuven, uverili smo se kada smo ga sreli u centru Beograda dok je šetao sa odvezanom pertlom!

foto: Nemanja Nikolić

Svu energiju, kreativnost i ideje Bjela je usmerio na ovaj projekat, pa ne stiže da se bavi ničim drugim. Pre nekoliko dana Bjelu smo uslikali u centru prestonice dok je u bašti jednog kafića ispijao kafu, sa kime drugim nego sa ekipom „Senki 2“ - glumcem Goranom Bogdanom i scenaristom Dejanom Stojiljkovićem. Iako je većinu vremena, tačnije kafenisanja, Bjelogrlić provodio telefonirajući, i to u hodu, s vremena na vreme je sklanjao slušalicu od uva i nešto dobacivao kolegama. A i oni njemu! U jednom momentu saradnici su primetili da mu je odvezana pertla, pa su ga upozorili da će se saplesti i pasti ukoliko je ne veže.

foto: Nemanja Nikolić

Bjela je tada prekinuo razgovor, ušao u lokal, seo i kao čovek rešio ovaj problem. Potom je izašao napolje, konačno seo i nekoliko minuta proveo u miru, razgovarajući sa kolegama. Nakon manje od pola sata provedenih u kafiću, oni su se pokupili i krenuli dalje, a sudeći po njihovim osmesima i Bjelinoj gestikulaciji, pričao im je nešto zabavno.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir/Jelena Stuparušić/Foto: Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...