DIGLA SE PRAŠINA PRED PREMIJERU KOMEDIJE REALNE PRIČE: Gordan Kičić snimio srpski Mr. & Mrs. Smith
Foto: Dragana Udovičić

Hit

DIGLA SE PRAŠINA PRED PREMIJERU KOMEDIJE REALNE PRIČE: Gordan Kičić snimio srpski Mr. & Mrs. Smith

Pop kultura -

Neobično zapažanje Lepo je kad vas porede sa ostvarenjem iz Holivuda. Kod nas samo nema oružja i nasilja. Nekako mi više kao par idu Anđelina i Kile, a Bred i ja, kaže Nina Janković.

Rediteljski prvenac Gordana Kičića „Realna priča“ biće premijerno prikazan 12. novembra u Sava centru, a lovci na greške i pre premijere ovo ostvarenje porede sa „Gospodinom i gospođom Smit“ („Mr. & Mrs. Smith“).

foto: Promo

Sličnost srpskog i holivudskog filma sa Bredom Pitom i Anđelinom Džoli u glavnim ulogama zaista postoji, jer imaju sličan plakat, a i oba para odlaze na terapiju kako bi spasli svoj brak.

foto: Promo

- Lepo je kad vaš film porede sa ostvarenjem „Gospodin i gospođa Smit“. Kod nas samo nema oružja i nasilja. Nekako mi više kao par idu Anđelina i Kile, a Bred i ja (smeh) - kaže Nina Janković i dodaje:

- „Realna priča“ je savršen spoj humora i drame, odslikava realne odnose u društvu gde smo se svi otuđili, a ovaj film je pronašao način kako da u svakodnevnim stresnim situacijama pronađemo i dozu humora.

U središtu priče je glumac Veljko Radisavljević, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega.

foto: Promo

Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

- Osećam veliko uzbuđenje pred premijeru, jer sam snimio film baš onako kako sam ga zamislio. Žanrovski ovo ostvarenje može da se definiše kao drama-komedija. Taj podžanr nije preterano kod nas eksploatisan. Naša filmska priča je emotivna, duhovita i dramska - kaže Kičić za Tanjug.

foto: Promo

Za njega nema dileme da „Realna priča“ ima neke reference na rad Blejka Edvardsa i njegova ostvarenja kao što je „10“.

- Mi igramo dramski, vrlo ozbiljno, ali okolnosti u kojima se ostvarenje odigrava su duhovite - zaključio je Kičić.

Glumačku ekipe čine Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

„Realna priča“ stiže od 14. novembra u bioskope širom Srbije.

(Kurir.rs / Ljubomir Radanov / Foto:Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track