OVO NISTE OČEKIVALI OD RIVSA: Kijanu glumi mudri žbun u Sunđer Bobu!
Fanovi su oduševljeni novom rolom...Kijanu u filmu „Sun|er u bekstvu“, Foto: Profimedia, Screenshot

Hit

OVO NISTE OČEKIVALI OD RIVSA: Kijanu glumi mudri žbun u Sunđer Bobu!

Pop kultura -

Nova zvezda trećeg dela animiranog filma o Sunđer Bobu - „Sunđer u bekstvu“ je, ni manje ni više, nego Kijanu Rivs! Glumac u ovom ostvarenju glumi mudri žbun!

Fanovi Sunđer Boba Kockalonea ponovo će zaroniti do Koralova i videti neku novu, uvrnutu avanturu malenog roštiljdžije, njegovog najboljeg prijatelja Patrika, šefa Kebe Krabe, Lignjoslava i Kijanua Rivsa!

Novi nastavak filma prati Sunđer Boba i morsku zvezdu Patrika u potrazi za Sunđerovim kućnim ljubimcem, pužom Garijem, koga su izgleda kidnapovali. Njih dvojica kreću u potragu koja će ih odvesti do izgubljenog grada Atlantik Sitija, a u međuvremenu će se sastati s mnogim šašavim bićima kao što je, na primer mudri žbun Kijanu, koji se zove Žalfija.

Rivs u filmu zapravo glumi neku vrstu spiritualnog bića koje se pojavljuje u mističnom kotrljajućem žbunu, a Bobu i Patriku je neophodna njegova mudrost u potrazi.

Fanovi glumca već nazivaju ovu Rivsovu ulogu njegovom najboljom dosad. - Kako je on vešt glumac! Može da igra i opasnog ubicu i magičnu morsku travu. Ovo je njegova godina - jedan je od komentara na Tviteru.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić Foto: Profimedia, Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track