Nova domaća serija

BJELOGRLIĆ U TRILERU TAJKUN! PRVI KADROVI SA SNIMANJA: Bjela stavio sočiva, a uradio je nešto što je zabranjeno KURIR TV

Pop kultura -

Više od dva meseca daleko od očiju javnosti se u Beogradu i okolini snima serija "Tajkun", u režiji Miroslava Miše Terzića, prvi projekat produkcijske kuće "Fajerflaj“". Deset nastavaka kao scenarista potpisuje Đorđe Milosavljević, a jednu od glavnih uloga tumači Dragan Bjelogrlić.

Ekipa Kurira jedina je imala priliku da se druži sa autorima, provede jednu noć na snimanju i sazna šta se krije iza naziva "Tajkun". Serija je zamišljena kao kombinacija trilera i porodične drame. U centru priče je Vladan Simonović (koga tumači Dragan Bjelogrlić), u Srbiji omražen zbog bogatstva koje je stekao devedesetih godina prošlog veka.

foto: Nemanja Nikolić

Poznato je da glumci često moraju da menjaju fizički izgled zbog određene uloge, pa smo tako imali priliku da čujemo da su neke velike holivudske zvezde morale da se ugoje ili da smršaju, ili da se ošišaju kako bi na pravi način "ušle" u lik koji tumače. Ono što svakako ne predstavlja veliki napor za glumce, ali vidno menja njihov fizički izgled jeste stavljanje sočiva u boji. Tako smo nedavno imali priliku da vidimo Roberta de Nira s prozirnoplavim očima u najnovijem ostvarenju "Irishman", a istom triku pribegao je i Bjelogrlić u seriji "Tajkun". Kakvim će nas očima on gledati, ostaje da (se) vidimo.

Miša Terzić
Miša Terzićfoto: Nemanja Nikolić

Reditelju filmova "Šavovi" i "Ustanička ulica" Miši Terziću ovo će biti prva TV serija u karijeri. Zanimljivo da je u jednom trenutno u njegovu stolicu seo i Bjelogrlić.

"Posle nekoliko svojih projekata na kojima sam bio i reditelj i producent, veoma mi prija da u ovom projektu budem glumac i imam dobar osećaj da će ispasti dobra serija", rekao je Bjela.

Emitovanje serije "Tajkun" očekuje se naredne godine.

Kurir.rs/ Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track