Najnovije vesti

ČESTO MISLIM NA NJEGA KAO NEKOG ZAISTA POSEBNOG U SVEMU! Ovako se Milica Milša opostila od čuvenog Žarka Popare
Foto: Printscreen/YouTube

KOLEGE IZ SREĆNIH LJUDI

ČESTO MISLIM NA NJEGA KAO NEKOG ZAISTA POSEBNOG U SVEMU! Ovako se Milica Milša opostila od čuvenog Žarka Popare

Pop kultura

Glumeći Žarka Poparu u seriji "Srećni ljudi" devedesetih godina Zoran Rankić se na malim ekranima sreo sa Milicom Milšom Isaković kojoj je pripala uloga Lare Simonović.

Lara i Popara se nisu slagali u "Srećnim ljudima", ali je iza kamera bila potpuno drugačija situacija.

"Zoran je bio i ostao veliki glumac i čovek! U najlepšem sećanju mi je ostalo snimanje "Srećnih ljudi", i on kao Popara", reklan  je Milica nakon vesti da je Zoran Rankić preminuo danas u 84. godini u Beogradu.

foto: Printscreen/YouTube

"Ja sam bila tada mlada glumica, a on već iskusan i dokazan glumac, činio je sve da se osećam potpuno ravnopravno sa njim", dodala je.

U priči scenariste Siniše Pavića i reditelja Aleksandra Đorđevića i Slobodana Šuljagica Milša je igrala Poparinu sekretaricu (Rankić se u ovoj uzlozi u "Srećnim ljudima" sretao i sa Tanjom Bošković (Lola Golubović) i Gordanom Bjelicom, sekretaricom Bebom).

foto: Printscreen/Youtube

"Zoran i ja smo bili i u istom pozorištu (Beogradskom dramskom pozorištu), nedostajao mi je ovih godina njegov glumački izraz kako u pozorištu tako i na televiziji. Često mislim na njega kao nekog zaista posebnog u svemu i originalnog, koji je i uloge negativaca igrao tako da ga morate voleti. Baš me je potresla vest o njegovom odlasku, sve sam se nadala da ćemo igrati opet zajedno", poručila je.

foto: Printscreen/youtube

I Tanja Bošković, koleginica koja je igrala sa njim u "Srećnim ljudima" je neutešna.

- Užasno mi je žao, ali razumite me zašto ne mogu da komentarišem - rekla je Tanja Bošković.

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen/youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...