Najnovije vesti

MARIJA VELJKOVIĆ PUŠTA MUŽA U IZLASKE, A IMA DOBAR RAZLOG ZA TO! 2 meseca nije bila kod kuće i ima samo 1 želju!
Foto: Printscreen Instagram

vodi dinamičan život

MARIJA VELJKOVIĆ PUŠTA MUŽA U IZLASKE, A IMA DOBAR RAZLOG ZA TO! 2 meseca nije bila kod kuće i ima samo 1 želju!

Pop kultura

Marija Veljković protekla dva meseca radila je punom parom i zbog toga priznaje da je suprug Milan kod kuće više vremena provodio sa decom. Ipak, kada je ugrabila nekoliko slobodnih dana, Marija je sve nadomestila svojim mališanima - Đurađu, Rosi i Nevi.

foto: Marina Lopičić

"Volim svoj posao zaista. Muž mi je pre neki dan rekao da dva meseca nisam bila kod kuće. Sada je malo mirniji period što se tiče snimanja, sada gledaoci mogu da vide plodove mog rada. Mužu svakog dana ovo govorim, pa moram i javno, mislim da činjenica da sam mu rodila za četiri godine troje dece kompenzuje sve ostalo na ovome svetu. Što se dece tiče, trudim se da budem sa njima koliko god mogu. Oni znaju kakav je mamin posao i da se desi da ne budem kod kuće, ali posle se trudim da sve nadoknadim", kaže voditeljka.

S druge strane, ne seća se kada je poslednji put izašla s prijateljicama.

"Ne mogu zaista da se setim kada sam poslednji put bila na nekoj žurki. Sa Kristinom ću izaći za jedno dve godine. Šalu na stranu, bila sam na rođendanu kod drugarice, pretprošle nedelje, u kafiću, večera, muzika, posle sam sebi dolazila tri dana", smeje se Marija Veljković.

Ipak, suprug od nje uvek ima dozvolu da izađe u provod.

"Supruga puštam u izlazak, fer je ako on njih pazi kada ja idem na predstave, turneje, fer je da i ja njih pazim."

Ipak, u kući Milovanovića se uvek zna ko je tu da postavi granice deci.

"Po svojoj prirodi nisam zao policajac, tako da tu ulogu ne mogu da iznesem. Nije ni muž zao, ali prosto vaspitanje dece nalaže da morate da zauzmete stav i postavite granice. Samim tim, mora neko nekad i da vikne. Viknem i ja, ali kada viknem, meni se svi u kući smeju", iskrena je voditeljka, koja kao novogodišnje želje navodi:

"Od kada sam postala mama, uvek sam se čudila onim bapskim pričama "samo da smo živi i zdravi", ali to je nešto što je najbitnije. Kod kuće ću biti sa porodicom uz novogodišnji program. Ako od mame dobijem sarmu, biće i nje na trpezi. Ja ne pravim sarmu, ali pravim rusku salatu."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...